-
Αρχική > Τοπικά νέα > Κασαπίδης για νέο νοσοκομείο στην Κοζάνη: «Αυτή την περίοδο πρώτο μέλημά μας είναι ο αγώνας κατά του κορωνοϊού

Κασαπίδης για νέο νοσοκομείο στην Κοζάνη: «Αυτή την περίοδο πρώτο μέλημά μας είναι ο αγώνας κατά του κορωνοϊού

Κασαπίδης για πρόταση Μαλούτα για νέο νοσοκομείο στην Κοζάνη: «Αυτή την περίοδο πρώτο μέλημά μας είναι ο αγώνας κατά του κορωνοϊού – Οτιδήποτε άλλο διασπά τις δυνάμεις»
Απαντώντας στο αν υπάρχει ή όχι ανάγκη για τη λειτουργία νέου νοσοκομείου στην Κοζάνη, μετά τη συζήτηση που άνοιξε ο δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας, ο περιφερειάρχης απάντησε σχετικά σε ερώτηση του «Π: «Αυτή την περίοδο πρώτο μέλημά μας είναι ο αγώνας κατά του κορωνοϊού. Απόλυτη προτεραιότητα. Ταυτόχρονα, με τη στήριξη ευπαθών ομάδων, κοινωνικών, στήριξη επιχειρηματικότητας. Οτιδήποτε άλλο διασπά τις δυνάμεις, από τον σκοπό μας που είναι ο μηδενισμός των κρουσμάτων κορωνοϊού, ώστε όλοι μαζί να τηρήσουμε τα μέτρα και αν αυτό συμβεί να μηδενίσουμε τα κρούσματα και να κερδίσουμε την ελευθερία μας.

Σαφώς το σύστημα υγείας χρειάζεται μια αναβάθμιση ανακαίνιση. Εμείς θέσαμε ως αναπτυξιακό πυλώνα στο νέο παραγωγικό μοντέλο έναν ξεχωριστό πυλώνα ανάπτυξης, για τον τομέα της υγείας.
Σίγουρα χρειάζεται μια αναβάθμιση το σύστημα υγείας, γιατί έχουμε δαπανήσει πάνω από 50 εκ ευρώ για τη στήριξη των νοσοκομείων, του συστήματος υγείας. Να γίνει μια σωστή χαρτογράφηση των αναγκών σύμφωνα με μια επιδημιολογική μελέτη που έχουμε δεσμευθεί ότι θα γίνει για να καταγραφούν τα αίτια θανάτων στην περιοχή και σε συνεργασία με τους ειδικούς να χαράξουμε μια πολιτική χωρίς να έχουμε αρμοδιότητα. Αυτή την περίοδο πρέπει να είμαστε επικεντρωμένη στη μάχη κατά του κορωνοϊού».

 

https://e-ptolemeos.gr/

 

Top
Enable Notifications OK No thanks