Συστατικά
Για το πέστο
- 3 σκ. σκόρδο
- 100 γρ. ελαιόλαδο
- 20 γρ. φύλλα βασιλικού
- 1 κ.σ. ρίγανη
- 1 κ.σ. δεντρολίβανο
- 50 γρ. φουντούκια
- αλάτι
- πιπέρι
- 50 γρ. παρμεζάνα
Για το χοιρινό
- 2 κιλά χοιρινό μπούτι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- 40 γρ. βούτυρο
- 250 γρ. λαχανάκια Βρυξελλών
- 250 γρ. καρότα baby
- αλάτι
- πιπέρι
- 500 γρ. ρύζι μπασμάτι, βρασμένο
Από τον Άκη Πετρετζίκη