-
Αρχική > Τοπικά νέα > Καστοριά : Tρεις  αρχιμανδρίτες από την περιοχή μας είναι εγγεγραμμένη στο κατάλογο προς αρχιερατίας  και υποψήφιοι για  θέση  μητροπολίτη (  Δώρα Κωτσοπούλου φωτογραφίες)

Καστοριά : Tρεις  αρχιμανδρίτες από την περιοχή μας είναι εγγεγραμμένη στο κατάλογο προς αρχιερατίας  και υποψήφιοι για  θέση  μητροπολίτη (  Δώρα Κωτσοπούλου φωτογραφίες)

Η Καστοριά με πόνο ψυχής αποχαιρέτησε  πριν λίγες ημέρες  τον Πεφωτισμένο  μας με ισχυρή και χαρισματική προσωπικότητα. Τον δικό της μητροπολίτη, τον πνευματικό της  ηγέτη .

Η ακριτική μας περιοχή – θρηνεί έναν άνθρωπο με μεγάλη καρδιά ο οποίος την αγάπησε και της προσέφερε, ό,τι ήταν δυνατόν να της προσφέρει, από το μετερίζι που κατείχε.

θα πρέπει να περιμένουμε λοιπόν ότι  ότι λίαν συντόμως θα καλωσορίσουμε τον ερχομό ενός νέου μητροπολίτη. Ο θάνατος του μακαριστού Σεραφείμ, από κορωνοϊό, χήρευσε τον επισκοπικό θρόνο της Καστοριάς και ήδη στην Ιερά Σύνοδο έχουν αρχίσει να συζητούνται τα ονόματα των διαδόχων του.

Από την Καστοριά : Τρεις  αρχιμανδρίτες από την περιοχή μας  είναι  εγγεγραμμένοι  στο κατάλογο με τα 300 ονόματα  προς αρχιερατίας  για  θέση τ μητροπολίτη ..

Ο Αρχιμανδρίτης  και πρωτοσύγκελος Νικόλαος Γιαννουσάς  που  λειτουργεί στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΑΝΟΡΑ

 

Λούπος  Κουκορίκος  όπου λειτουργεί στον ιερό ναό Αγίων πάντων

 

Και ο Νεκτάριος  Κακουλίδης   όπου λειτουργεί στον Άγιο Τρύφωνα

 

Top
Enable Notifications OK No thanks