-
Αρχική > Ελλάδα > Οι Ελληνίδες στις 10 πιο όμορφες στρατιωτίνες στον κόσμο – ΒΙΝΤΕΟ

Οι Ελληνίδες στις 10 πιο όμορφες στρατιωτίνες στον κόσμο – ΒΙΝΤΕΟ

“Άρωμα γυναίκας” και στο στράτευμα: Οι Ελληνίδες στις 10 πιο όμορφες στρατιωτίνες στον κόσμο – Σε ποια θέση βρίσκονται;

Δεν είναι λίγες οι χώρες ανά τον κόσμο που δαπανούν δεκάδες δισεκατομμύρια ετησίως, ώστε να εξοπλίσουν με ο,τι καλύτερο κυκλοφορεί τους Στρατούς τους.

Διαφήμιση

Ισχυρότερα τανκς, αεροπλάνα, πλοία και εξοπλισμός για τον Στρατό τους βρίσκονται πάντα στον κατάλογο των αγορών.

Άλλωστε ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι ο σκοπός τους, αν όχι να κρατήσουν σε υψηλά στάνταρ τα επίπεδα της στρατιωτικής ετοιμότητας και προετοιμασίας;

Ωστόσο μιλώντας για το στρατό, το μυαλό των περισσότερων «πηγαίνει» σε ντυμένους στα χρώματα του πολέμου σκληροτράχηλους άντρες.

Διαφήμιση

Στην πραγματικότητα μεγάλο μέρος του έμψυχου δυναμικού των στρατιωτικών δυνάμεων ανά τον κόσμο καταλαμβάνεται από γυναίκες.

Γυναίκες που αναλαμβάνουν τους ίδιους ρόλους με τους άνδρες ομολόγους τους, γεγονός που σημαίνει πως αντιμετωπίζουν όλες τις προκλήσεις και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν παραδοσιακά οι στρατιώτες.

Διαφήμιση

Φυσικά ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα για τις γυναίκες. Έπρεπε να αντιμετωπίσουν στερεότυπα και παραδοσιακές αξίες αιώνων. Έπρεπε να αντιμετωπίσουν τις φωνές που έλεγαν: «μείνε στο σπίτι καλύτερα».

 

Όμως η ένταξη των γυναικών στον στρατό άλλαξε κατά πολύ την εικόνα του στρατεύματος. Άλλωστε δεν είναι μόνο το ίδιο ικανές με τους άνδρες ομολόγους τους, αλλά φέρνουν και κάτι καινούργιο στην υπηρεσία. Κάτι που έλειπε πριν…

Την ομορφιά, την σεξουαλικότητα. Ακόμα και μέσα σε μια στολή καλυμμένη από λάσπη και με ένα πυροβόλο στα χέρια, οι γυναίκες ξεχωρίζουν.

Αυτές είναι οι 10 χώρες με τις πιο όμορφες στρατιωτίνες στον κόσμο, σύμφωνα με το Top 10s. Σε ποιά θέση βρίσκονται άραγε οι Ελληνίδες;

 

This post was published on 17 Ιανουαρίου, 2018

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks