-
Αρχική > Ελλάδα > Καιρός: Σταδιακή βελτίωση, θερμοκρασία σε άνοδο – Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές

Καιρός: Σταδιακή βελτίωση, θερμοκρασία σε άνοδο – Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές

Ο καιρός βαίνει βελτιούμενος στη χώρα μας, ωστόσο σε ορισμένες περιοχές θα σημειωθούν τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρόςΤετάρτη 20 Ιανουαρίου, με λίγες νεφώσεις στα δυτικά που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ηπειρωτικά ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Στις Κυκλάδες και την Κρήτη τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές, ενώ στα ορεινά της Κρήτης θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις αλλά η βελτίωση θα είναι γρήγορη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά 5 με 7, γρήγορα όμως θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της, όμως παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, κατά τόπους ισχυρός στα βόρεια.

Αττική

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 02 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 2) έως 09 βαθμούς Κελσίου.

https://www.grtimes.gr/

Top
Enable Notifications OK No thanks