-
Αρχική > Τοπικά νέα > Δεν γίνεται να κατηγορείς τον Πολάκη και να συχωρνάς τον Μητσοτάκη.

Δεν γίνεται να κατηγορείς τον Πολάκη και να συχωρνάς τον Μητσοτάκη.

Και πριν τις έξη κολλάει και μετά τις έξη κολλάει και το έξη είναι ένα συμβατικό νούμερο που σκοπο του έχει να αποφύγει τα χειρότερα.
Θα ήταν παντελώς άχρηστο σε μια κοινωνία που θα είχε την στοιχειώδη νοημοσύνη να φυλάγεται τηρώντας αποστάσεις και φορώντας μάσκες και μη συγχρωτιζόμενη με αγνώστους.
Αλλά δυστυχώς η κοινωνία δεν είναι τέτοια. Είναι μια κοινωνία που θέλει να της τα κάνεις νιανιά όλα και να της βάζεις κανόνες και μέτρα και πρόστιμα αν καταστρατηγεί τα μέτρα πράγμα που σε καμία αλλη κοινωνία δεν συμβαίνει ανά τον κόσμο και αυτό από μόνο του λέει πολλά…
Οι κανόνες έλεγε ο Ναπολέοντας είναι για τους ηλίθιους. Για αυτούς που δεν είναι από μόνοι τους ικανοί να αντιλαμβάνονται πως έχει η κατάσταση και ποιο είναι το εκάστοτε πρακτέο
Εμείς εδώ κοιτούμε προς τα πάνω. Μας είπαν κάντε αυτό. ΑΥΤΟΙ το κάνουν? Οχιιιιιιι? Ε τότε δεν το κάνουμε και μείς! Κορόιδα είμαστε?
Επίπεδο μικρών νηπίων.
Πήγε ο ΠΘ και έφαγε στο σπίτι ενός βουλευτή. Δίχως μάσκα.
(Ισως επειδή είναι λίγο δύσκολο να τρως φορώντας μάσκα.) Εκανε τοιουτοτρόπως ότι είχε κάνει και ο Πολάκης ,θυμάστε, που είχαν πέσει όλοι να τον φάνε. Δεν γίνεται να κατηγορείς τον Πολάκη και να σχωρνάς τον Μητσοτάκη. Αλλά δεν γίνεται επίσης να καθορίζεις το τι εσύ ο ίδιος θα κάνεις αναλόγως του τι πράττει ο κάθε Πολάκης και ο κάθε Μητσοτάκης.
Πιστεύεις ότι υπάρχει ιός?
Πιστέυεις ότι κινδυνεύεις εσύ και το σόι σου και οι συνάνθρωποι σου?
Αν ναι τήρησε τα μέτρα.
Αν όχι άσε τα προσχήματα και τις δικαιολογίες
Ασε τα γιατί καλέ κυρία μαλλώνετε εμένα και δεν μαλώνετε τον Θανασάκη……
Πάρε την μοιρα σου στα χέρια σου σαν υπεύθυνος άνθρωπος.

ΛΕΩΝΙΔΣΑΣ ΕΚΙΝΤΖΟΓΛΟΥ

Top
Enable Notifications OK No thanks