-
Αρχική > Τοπικά νέα > Καστοριά – Κορονοϊός: Προσοχή, για να τελειώνουμε ( φωτογραφίες )

Καστοριά – Κορονοϊός: Προσοχή, για να τελειώνουμε ( φωτογραφίες )

Συμπληρώθηκε ένας ολόκληρος χρόνος από τη μέρα που το πρώτο κρούσμα κορονοϊού εμφανίστηκε στην Ελλάδα.

Ένας χρόνος πρωτόγνωρος. Τι έχουμε στερηθεί, τι έχουμε χάσει, τι έχουμε θυσιάσει, πως έχουμε καταφέρει να διαχειριστούμε αυτή την ιστορία και πως μας έχει επηρεάσει, είναι κάτι που καθένας μας γνωρίζει καλά, για τον εαυτό και τον περίγυρό του.

Βρισκόμαστε σε κρίσιμο σημείο, ένα ακόμα κρίσιμο σημείο. Ελπίζουμε όμως να είναι το τελευταίο. Οι ειδικοί μιλούν για φως στο τούνελ, οι εμβολιασμοί προχωράνε. Προσπαθούμε έναν ολόκληρο χρόνο για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία και να πάμε παρακάτω.

Η περιοχή μας σήμερα έχει κρούσματα. Τα στατιστικά είναι ακόμη προειδοποιητικά, άλλα σαφή.

Δυστυχώς φαίνεται πως πρέπει να κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή. Οι βόλτες, τα πάρτι, οι συναθροίσεις, οι εκδρομές, οι διακοπές και όλα όσα μας έχουν τόσο πολύ λέιψει είναι μπροστά μας.

Οι εικόνες είναι τραβηγμένες γύρω στις 8.30 σήμερα Σάββατο 27/2, από το Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας . Την ίδια ώρα άλλες πλατείες και μέρη συνάντησης του Νομού είναι γεμάτα με παρέες που δεν αντέχουν άλλο μέσα.  Τα παιδιά όντως θα έπρεπε να είναι έξω και να διασκεδάζουν Σάββατο βράδυ, κανείς δεν σκέφτεται το αντίθετο. Όπως και άλλοι συμπολίτες μας θα έπρεπε να δουλεύουν στα εστιατόριά τους, πχ. Τα ασθενοφόρα όμως πηγαινοέρχονται..

Σκεφτείτε αν αξίζει να προσθέσουμε ακόμα έναν συμπολίτη μας στη μακάβρια λίστα. Να καθυστερήσουμε την επιστροφή, για λίγες στιγμές ανεμελιάς, ακόμη…

 

 

 

www.aboutkastoria.gr/

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks