-
Αρχική > Ελλάδα > Για “βαθύ κόκκινο” οδεύει και η Π.Ε. Ιωαννίνων με 40 νέα κρούσματα

Για “βαθύ κόκκινο” οδεύει και η Π.Ε. Ιωαννίνων με 40 νέα κρούσματα

Σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα ανέβηκε ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στην Ήπειρο, με την περιφερειακή ενότητα Ιωαννίνων να οδεύει σε καταστάσεις ανάλογες με αυτές του φθινοπώρου και μάλιστα με διάσπαρτες και όχι εντοπισμένες σε 2-3 χώρους εστίες κρουσμάτων.

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε 65 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ήπειρο το τελευταίο 24ωρο, εκ των οποίων τα 40 στην Π.Ε. Ιωαννίνων. Διψήφιος αριθμός και για την Π.Ε. Άρτας με 17 νέα κρούσματα, ενώ σαφής είναι η υποχώρηση για την Π.Ε. Θεσπρωτίας, με τέσσερις μόλις νέες διαγνώσεις, όσες και στην Π.Ε. Πρέβεζας που κρατιέται χαμηλά, αν και είναι καθημερινά στη λίστα του ΕΟΔΥ.

Σε 2.215 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, κατά το οποίο διενεργήθηκαν 56.061 τεστ (μοριακά και rapid), με τη θετικότητα να ανέρχεται σε 3,95%. Κατά το ίδιο διάστημα, καταγράφηκαν 32 θάνατοι, φτάνοντας τους 6.664 συνολικά από την εμφάνιση της πανδημίας στη χώρα. Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 451 ασθενείς με διάμεση ηλικία τα 68 έτη. Το 84,7% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και ά

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks