-
Αρχική > Τοπικά νέα > Σύλληψη τριών ημεδαπών σε περιοχές της Καστοριάς για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Σύλληψη τριών ημεδαπών σε περιοχές της Καστοριάς για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

 Συνελήφθησαν χθες (26-04-2021) σε περιοχές της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, δύο (2) 18χρονοι ημεδαποί και ένας 52χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν χθες το βράδυ στην Καστοριά δύο (2) 18χρονοι, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση. Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του ενός εξ αυτών, εννέα (9) δισκία χαπιών που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει, καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, το οποίο όπως προέκυψε από την έρευνα είχε προμηθευτεί από τον έτερο 18χρονο, ο οποίος και συνελήφθη.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς, 52χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του είκοσι τρία (23) δισκία χαπιών, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Συνολικά κατασχέθηκαν τριάντα δύο (32) δισκία ναρκωτικών χαπιών και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks