Πριν σχεδόν ένα χρόνο ο Βαξεβάνης και η εφημερίδα Documento αποκάλυψαν το όνομα του Μένιου Φουρθιώτη που φιγουράριζε με το σαιτ “σφραγίδα” να επιχορηγείται απο τη “λίστα Πέτσα” από την οποία αποκλείστηκαν δεκάδες μμε σε όλη την Ελλάδα.
Όλως τυχαίως η ίδια εφημερίδα και ο δημοσιογράφος αποκάλυψαν ότι ο τηλεπαρουσιαστής φρουρείται από πολυμελή ομάδα αστυνομικών.. Η αστυνομία με ανακοίνωση της το αρνείται για να το παραδεχθεί μερικές ημέρες αργότερα. Ο Πολάκης, που παρεμπιπτόντως καπνίζει, δημοσιοποίησε ότι ο εν λόγω Τηλεπαρουσιαστής έχει κσρπωθεί παρανόμως 250.000 € χρήματα από την ενίσχυση της πολιτείας για τους εργαζομένους λόγω covid. Όλως τυχαίως η εφημερίδα Documento και ο Βαξεβανης αποκαλύπτουν ότι ο Τηλεπαρουσιαστής εισήλθε μαινόμενος στο υπουργικό γραφείο του Βρούτση γιατί ο τελευταίος μέσω των ελέγχων εντόπισε την παρασπονδια του. Όλως τυχαίως ο Βαξεβανης έγραψε στην εφημερίδα του ότι το σκηνικό με τους πυροβολισμός στο σπίτι του Τηλεπαρουσιαστή ήταν στημένο από τον ίδιο, ανέφερε περιστατικό συμπλοκής της ομάδας που πυροβόλησε στο σπίτι του Φουρθιωτη με την αστυνομία στην Εκάλη και αποκάλυψε ότι υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εις βάρος του ζητώντας ταυτόχρονα να προστατευθεί τόσο ο ίδιος όσο και οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα.
Πριν από δύο ημέρες η σοβαρή Καθημερινή επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του Βαξεβάνη και σήμερα βλέπουμε τον Τηλεπαρουσιαστη να προσέρχεται στον εισαγγελέα και να του προσάπτονται βαριά αδικήματα. Μένει να επιβεβαιωθεί η ύπαρξη συμβολαίου εναντίον του Βαξεβάνη.
Βέβαια εν’όσο γίνονται όλα αυτά με τον Τηλεπαρουσιαστή, ένας έμπειρος και έγκριτος δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ ο Γ. Καραβαιζ πέφτει νεκρός από μια μαφιόζικη δολοφονική ενέργεια έξω από το σπίτι του μέρα μεσημέρι.
Κι εδώ αρχίζουν τα ερωτήματα για τον Τηλεπαρουσιαστη και την σχέση του με μερίδα στελεχών της κυβέρνησης. Ας ελπίσουμε ότι στα ερωτήματα θα απαντήσουν τα ρεπορτάζ της ερευνητικής Δημοσιογραφίας και όχι φυσικά τα επιχορηγούμενα φιλοκυβερνητικά συγκροτήματα τύπου.
Στην φώτο ο Τηλεπαρουσιαστής οδηγείται στο Εισαγγελέα