-
Αρχική > Δ. Μακεδονία > Πτολεμαίδα: Σύλληψη και 3.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτρια καφέ, με επιβολή 15νθήμερης αναστολής λειτουργίας, για παραμονή πελατών στο κατάστημα και από 300 ευρώ πρόστιμο σε 2 πελάτες.

Πτολεμαίδα: Σύλληψη και 3.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτρια καφέ, με επιβολή 15νθήμερης αναστολής λειτουργίας, για παραμονή πελατών στο κατάστημα και από 300 ευρώ πρόστιμο σε 2 πελάτες.

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Χθες, Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 74.571 έλεγχοι. Σύμφωνα με δελτίο τύπου της αστυνομίας σε σχέσεις με τις παραβάσεις και τα πρόστιμα είχαμε και μια περίπτωση στην Δ. Μακεδονία και συγκεκριμένα:

Στη Δυτική Μακεδονία (Πτολεμαίδα), σύλληψη και 3.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτρια καφέ, με επιβολή 15νθήμερης αναστολής λειτουργίας, για παραμονή πελατών στο κατάστημα και από 300 ευρώ πρόστιμο σε 2 πελάτες.

ΚΟΖΑΝ

Top
Enable Notifications OK No thanks