-
Αρχική > Τοπικά νέα > Καστοριά : Η παραβατικότητα έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις επι ποδός οι αστυνομικοί( Δώρα Κωτσοπούλου )

Καστοριά : Η παραβατικότητα έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις επι ποδός οι αστυνομικοί( Δώρα Κωτσοπούλου )

  Σαν να μην έφταναν τα σχεδόν καθημερινά περιστατικά διακίνησης ναρκωτικών – και πολύ συχνά μεγάλων ποσοτήτων – τελευταία οι Αστυνομικοί της Καστοριάς  έρχονται αντιμέτωποι και με άλλα περιστατικά   παραβατικότητας που λαμβάνουν  χώρα στην περιοχή μας. .
Πρόκειται για μια νέα πραγματικότητα, που τείνει να γίνει κι αυτή δυστυχώς σύνηθες φαινόμενο για την περιοχή μας.

Η παραβατικότητα έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, σε μια περίοδο που γενικά η χώρα μας βρίσκεται σε κοινωνική αναταραχή, σε συνδυασμό  με την πανδημία  που αντιμετωπίζει η πατρίδα  μας και δη η περιοχή μας, την φτώχεια  αλλά και την ανέχεια που πλήττει μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

Οι Αστυνομικές Αρχές της  Καστοριάς βρίσκονται επί ποδός υπερβάλλοντας εαυτόν τις πιο πολλές φορές, με τα λιγοστά μέσα και το προσωπικό που διαθέτουν, αφού τα περιστατικά ληστειών, κλοπών, λαθρομετανάστευσης, διακίνησης ναρκωτικών, κλεμμένων Ι.Χ.  και παράνομης ξυλείας στα σύνορα! καθώς επίσης και η αρπαγή βοτάνων και αρωματικών φυτών από τον Γράμμο βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη!

Top
Enable Notifications OK No thanks