-
Αρχική > Ελλάδα > Αποκαλύψεις σοκ για το έγκλημα στη Φολέγανδρο – Ποια ήταν η αιτία του καβγά, σύμφωνα με τον 30χρονο

Αποκαλύψεις σοκ για το έγκλημα στη Φολέγανδρο – Ποια ήταν η αιτία του καβγά, σύμφωνα με τον 30χρονο

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον σύντροφό της, στη Φολέγανδρο. Ο 30χρονος, ο οποίος επί ένα 24ωρο κρυβόταν, εντοπίστηκε χθες το βράδυ από τις αστυνομικές Αρχές, κοντά στο σημείο όπου έριξε την άτυχη γυναίκα στα βράχια και συνελήφθη, καθώς παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι εκείνος σκότωσε την 26χρονη.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο καθ’ ομολογίαν δράστης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι αφορμή για τον καβγά που είχαν, ήταν ότι… πήραν τον λάθος δρόμο με το αυτοκίνητό τους.

Όπως μετέδωσε το ΟΡΕΝ, στην πρώτη επικοινωνία που είχε ο 30χρονος με τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ομολόγησε ότι εκείνος έσπρωξε τη Γαρυφαλλιά στα βράχια, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο. Σε μία δεύτερη κατάθεσή του στους αστυνομικούς, περιέγραψε το τι είχε προηγηθεί. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, οι δυο τους είχαν ξεκινήσει να πάνε σε μία άλλη τοποθεσία του νησιού και όχι στην παραλία Λυγαριά, όπου έγινε η δολοφονία. Κάπου στη διαδρομή, διαπίστωσαν ότι είχαν πάρει λάθος δρόμο και τότε ξεκίνησε η μεταξύ τους ένταση, όπως υποστήριξε.

 

Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο ίδιος επέρριψε ευθύνες στην 26χρονη, δηλαδή ότι εκείνη έφταιγε που πήραν λάθος κατεύθυνση. Αυτή, ισχυρίζεται ο ίδιος, ήταν και η αφορμή που οδήγησε στον τσακωμό τους. Όταν η Γαρυφαλλιά βγήκε από το αυτοκίνητο, εκείνος την έσπρωξε στα βράχια, με αποτέλεσμα η γυναίκα να χτυπήσει και να πέσει στη θάλασσα. Πιθανόν είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις της και έτσι δεν μπόρεσε να αντιδράσει, όταν βρέθηκε στο νερό. Ο 30χρονος επέλεξε τότε να την εγκαταλείψει αβοήθητη και να τρέξει να κρυφτεί.

 

 

ενικος
Top
Enable Notifications OK No thanks