-
Αρχική > Δ. Μακεδονία > Γρεβενά: “Μεθυσμένη” πολιτεία η πατρίδα του Μ. Τεντόγλου – Η έκπληξη στην οικογένειά του

Γρεβενά: “Μεθυσμένη” πολιτεία η πατρίδα του Μ. Τεντόγλου – Η έκπληξη στην οικογένειά του

Ξενύχτησε η πόλη των Γρεβενών για να δει τις προσπάθειες στο άλμα εις μήκος του Μίλτου Τεντόγλου στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο.
Μετά το 8.41 που πέτυχε στην τελευταία του προσπάθεια ο γρεβενιώτης Ολυμπιονίκης, τόσο στο πάρκο μανιταριού που είχε στηθεί γιγαντοοθόνη όσο και στους δρόμους της πόλης ακολούθησαν πανηγυρισμοί.

Φανερά συγκινημένη η μητέρα του Μίλτου Τεντόγλου, Ιωάννα Παπαδημητρίου, δεν έκρυβε την χαρά της για την μεγάλη επιτυχία του γιου της.

Η ίδια δήλωσε ότι περίμενε τη διάκριση αυτή από το Μίλτο αν και όπως είπε ολυμπιακοί αγώνες είναι πολύ σκληροί και τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Άλλωστε το μήνυμα που είχε στείλει στο γιο της πριν τους τελικούς ανέφερε ότι όποιο και να ήταν το αποτέλεσμα θα ήταν περήφανη για αυτόν.

Το ίδιο συγκινημένη και η αδερφή του Μίλτου, η όποια ξενύχτησε όπως και πάρα πολλοι Γρεβενιώτες.

Μία ιδιαίτερη στιγμή περίμενε τη μητέρα και την αδερφή του Μίλτου Τεντόγλου, από γνωστούς και φίλους στο στέκι όπου συνηθίζει να πηγαίνει όταν βρίσκεται στα Γρεβενά, καθώς στο πεζόδρομο γράφτηκε με χρυσά γράμματα το 8.41 που πέτυχε ο Μίλτος Τεντόγλου στο Τόκιο αλλά και η απόσταση που τον έφτασε στο ψηλότερο σκαλί μαζί του να του βάθρου.

Από την πλευρά του ο πρώτος προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου, ο Βαγγέλης Παπανίκος, στο μήνυμα που του έστειλε αναφέρω ότι άξιζε πραγματικά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες και δεν ήταν τυχαίο.

ΕΡΤ

Top
Enable Notifications OK No thanks