-
Αρχική > Απόψεις > Καστοριά Κορονοιός : 33 σήμερα κρούσματα από εμάς εξαρτάται να αντισταθούμε (Δώρα Κωτσοπούλου )

Καστοριά Κορονοιός : 33 σήμερα κρούσματα από εμάς εξαρτάται να αντισταθούμε (Δώρα Κωτσοπούλου )

Η συνεχής ανακοίνωση νέων κρουσμάτων, του κορωνοϊού, σήμερα 33,  εντείνουν το αίσθημα ανησυχίας και φόβου στην περιοχή μας η οποία έζησε από τις πρώτες πόλεις της Ελλάδος την  θανατηφόρα πανδημία χάνοντας μάλιστα και 63  συμπολίτες μας .

Βλέπουμε η κατάσταση αντί να εξομαλυνθεί γίνεται ολοένα και πιο σοβαρή με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να μας βάλει ξανά  και  τρίτο lockdown   και αυτό συνεπάγεται  σε νέα  μέτρα προφύλαξης των πολιτών και περιορισμού της εξάπλωσης της.

Παρόλα αυτά, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τις αρνητικές συνέπειες, τόσο στην καθημερινή και κοινωνική μας ζωή, όσο και στην οικονομία. Ολόκληροι κλάδοι και πολλές επιχειρήσεις μετράνε ζημιές χιλιάδων ευρώ.

Ο κοροναϊός πλέον  μας καθηλώνει σε κάθε στιγμή της κοινωνικής και οικονομικής ζωής μας. Ο κοροναϊός  μας  άλλαξε την ζωή μας και κατάφερε να  υποστούμε οικονομικές ζημιές και πολλούς θανάτους .

Από εμάς εξαρτάται να αντισταθούμε. Οργανωμένα και υπεύθυνα, και σύμφωνα με τις εντολές του κράτους μας. Του κράτους που αναμένουμε να πράξει τα αυτονόητα και για την περιοχή μας.

Ψυχραιμία και αισιοδοξία για την επόμενη ημέρα.

Top
Enable Notifications OK No thanks