-
Αρχική > Δ. Μακεδονία > Aναγνώστης  εφιστά την προσοχή σε όλους καμία περίπτωση δεν δίνουμε τον αριθμό της κάρτας– Τι συνέβη με τον πατέρα του

Aναγνώστης  εφιστά την προσοχή σε όλους καμία περίπτωση δεν δίνουμε τον αριθμό της κάρτας– Τι συνέβη με τον πατέρα του

 Τι συνέβη με τον πατέρα του

Καλησπέρα kozan.gr, χρειάζεται πολύ προσοχή διότι επιτήδειοι προσπαθούν να αποσπάσουν τους αριθμούς των τραπεζικών καρτών ανάληψης.

Μόλις χθες πήραν τηλέφωνο τον πατέρα μου με αφορμή μια αγγελία πώλησης που έχει καταχωρήσει και εκδήλωσαν δήθεν ενδιαφέρον για την αγορά. Πρώτα σου λένε να τους δώσεις το ΙΒΑΝ του τραπεζικού σου λογαριασμού (κάτι που τους είναι τελείως άχρηστο και μπορεί ο καθένας να το δημοσιεύει οπουδήποτε) και μετά με πονηριά σου λένε “δώσε μου τον αριθμό λογαριασμού debit”.

Ουσιαστικά σου ζητούν τον αριθμό της κάρτας. ΠΡΟΣΟΧΗ ποτέ και σε καμία περίπτωση δεν δίνουμε τον αριθμό της κάρτας και τα υπόλοιπα στοιχεία της σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ. Σου λένε ότι είναι αριθμός λογαριασμού debit για να σε μπερδέψουν επειδή η κάρτα ονομάζεται debit card. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ. Εάν επιμένεις να αρνήσε να δώσεις τον αριθμό της κάρτας τότε σου το κλείνουν στα μούτρα.

 

Παρακαλώ πολύ ενημερώστε όσους γνωρίζετε για να είναι τουλάχιστον υποψιασμένοι. Ευχαριστώ.

 

 

 

 kozan.gr

 

Top
Enable Notifications OK No thanks