-
Αρχική > Τοπικά νέα > Χαράλαμπος Καραταγλίδης : Η τεράστια συμμετοχή αποδεικνύει ότι ο κόσμος της Καστοριάς επιθυμεί μια νέα στρατηγική προσέγγιση, με πρόσωπα που μπορεί να εμπιστευτεί, και που μπορούν να διεκδικήσουν αυτά που η Καστοριά μας αξίζει.  

Χαράλαμπος Καραταγλίδης : Η τεράστια συμμετοχή αποδεικνύει ότι ο κόσμος της Καστοριάς επιθυμεί μια νέα στρατηγική προσέγγιση, με πρόσωπα που μπορεί να εμπιστευτεί, και που μπορούν να διεκδικήσουν αυτά που η Καστοριά μας αξίζει.  

 

Συνέντευξη Θεοδώρα Κωτσοπούλου :

Tούς λόγους που συνέβαλαν ώστε να διεκδικήσει την προεδρία της ΔΕΕΠ; Ν Δ Καστοριάς, αλλά και τους λόγους της μεγάλης συμμετοχής του κόσμου στην εκλογική αυτή αναμέτρηση της Ν.Δ ,  αναφέρθηκε σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο kasstoria 365,  ο  υποψήφιος πρόεδρος και πρόεδρος του επιμελητηρίου Καστοριάς Χαράλαμπος Καραταγγλίδης «, έχω γνώση των μεγάλων προβλημάτων που έχει ο τόπος μας, και πιστεύω με τις δυνάμεις μου, την γνώση και την εμπορεία μου, ότι μέσα από την θέση του Πρόεδρου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας της Καστοριάς, έχω να προσφέρω πολλά», τόνισε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας  παράλληλα  πως το όραμα του μέσα από το νέο προεδρικό θώκο  είναι να διαμορφώνει τις εξελίξεις και όχι να τρέχει πίσω από αυτές.
«Μέσα από την δύναμη που έχει ο κομματικός αυτός θεσμός, το σχέδιο μου είναι η συνεχής παρέμβαση προς τα κέντρα της εξουσίας, με μόνο γνώμονα την ανάπτυξη του τόπου, καθώς επίσης και η διάδοση των ιδεών της παράταξης μας»

 Ο κ Καραταγλίδης δεν παρέλειψε τέλος να απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες που θα ψηφίσουν « Σε αυτή τη προσπάθεια καλώ όλες και όλους που συμμερίζονται τις αρχές και τις ιδέες της Νέας Δημοκρατίας, να είναι δίπλα μου, χωρίς αποκλεισμούς και συντεχνιακές λογικές, όπως ακριβώς και μέχρι σήμερα έπραξα, μέσω της συμμετοχής μου στα κοινά», ήταν τα λόγια του. 

 

Κ Καραταγλίδη : Ποιος ο λόγος της δικής σας υποψηφιότητας για την θέση του Προέδρου της ΔΕΕΠ; 

Κ. Κωτσοπούλου είμαι ενεργός πολίτης της κοινωνίας της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, έχω γνώση των μεγάλων προβλημάτων που έχει ο τόπος μας, και πιστεύω με τις δυνάμεις μου, την γνώση και την εμπορεία μου, ότι μέσα από την θέση του Πρόεδρου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας της Καστοριάς, έχω να προσφέρω πολλά. Η διάθεση μου για προσφορά είναι ανεξάντλητη και με μοναδικό γνώμονα την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας, Επιτέλους πρέπει να ανταποδοθούν στην Καστοριά, αυτά που της αξίζουν για ότι έχει προσφέρει, όλα αυτά τα χρόνια! 

Πως εξηγείται το τελικό νούμερο των συμμετεχόντων στις εκλογές της ΔΕΕΠ Καστοριάς που εκτοξεύτηκε στις 1858 εγγραφές από τις 72 που ήταν όταν ξεκίνησε η διαδικασία των εκλογών;

 Πράγματι, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός αυτής της εντυπωσιακής συμμετοχής. Καταρχήν δηλώνει ότι ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας της Καστοριάς είναι παρών, ενδιαφέρεται για την μεγάλη παράταξη, και απαντά σε όλους αυτούς που θέλουν την Νέα Δημοκρατία μικρή και τον κόσμο της απενεργοποιημένο. Μέσα σε αυτές τις δύσκολα οικονομικά συνθήκες όχι μόνο κινητοποιήθηκε αλλά και έδωσε το μήνυμα  για μια νέα δυναμική επανεκκίνηση του στα τοπικά όργανα του κόμματος.

Τί νομίζεται ότι συνέβαλε σε αυτό;

Η υποψηφιότητα μου για την θέση του Προέδρου της ΔΕΕΠ Καστοριάς (πρώην ΝΟΔΕ) ενεργοποίησε το ενδιαφέρον του κόσμου  και προκάλεσε, το συναγωνισμό ο οποίος μεταφράστηκε σε αυτή την τεράστια συμμετοχή στην μεγαλύτερη γιορτή της Δημοκρατίας που είναι η διαδικασία των εκλογών. Και μόνο η τεράστια συμμετοχή  αποδεικνύει ότι ο κόσμος της Καστοριάς επιθυμεί μια νέα στρατηγική προσέγγιση, με πρόσωπα που μπορεί να εμπιστευτεί, και που μπορούν να διεκδικήσουν αυτά που η Καστοριά μας αξίζει. 

Την Κυριακή το βράδυ  είστε ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΕΠ, τι οραματίζεστε για την Καστοριά; 

Με ευθύνη και αποφασιστικότητα, οραματίζομαι μια Διοικούσα Επιτροπή στην Καστοριά, που να διαμορφώνει τις εξελίξεις και όχι να τρέχει πίσω από αυτές. Μέσα από την δύναμη που έχει ο κομματικός αυτός θεσμός, το σχέδιο μου είναι η συνεχής παρέμβαση προς τα κέντρα της εξουσίας, με μόνο γνώμονα την ανάπτυξη του τόπου, καθώς επίσης και η διάδοση των ιδεών της παράταξης μας. Σε αυτήν την προσπάθεια καλώ όλες και όλους που συμμερίζονται τις αρχές και τις ιδέες της Νέας Δημοκρατίας, να είναι δίπλα μου, χωρίς αποκλεισμούς και συντεχνιακές λογικές, όπως ακριβώς και μέχρι σήμερα έπραξα, μέσω της συμμετοχής μου στα κοινά.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks