-
Αρχική > Απόψεις > Η Φώφη Γεννηματά  μας έκανε όλες να δακρύσουμε και να παλέψουμε για τις αξίες  της ζωής (Δώρα Κωτσοπούλου )

Η Φώφη Γεννηματά  μας έκανε όλες να δακρύσουμε και να παλέψουμε για τις αξίες  της ζωής (Δώρα Κωτσοπούλου )

Eφυγες πολύ νωρίς είχες ακόμη  πολλά να δώσεις σε όλες τις γυναίκες  να δώσεις , δύναμη ενέργεια, και πολλές αξίες που πάντα σε διακατείχαν και πορευόσουν με  αυτές

Πάλεψες αντρίκια με την επάρατη νόσο δίνοντας σε όλες εμάς μαθήματα ζωής , δύναμης  και επιβίωσης.

Αποτελείς για όλες εμάς που μείναμε πίσω έναν  μύθο, ένα μύθο που τον κέρδισες με την αξία σου διότι από μικρή πάλευες πάντα με τις τόσες δυσκολίες που αντιμετώπιζες με  ψηλά το κεφάλι.

Η  απώλεια των γονιών σου μπορεί να τσάκισε την καρδιά σου αλλά,  δυνάμωσε τα  φτερά  σου να πετάξεις πολύ ψηλά  να κερδίσεις κορυφαίες θέσεις και  δύναμη  έγινες πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. και προσπαθούσες   με το δυναμικό προφίλ σου να περάσεις διάφορα πράγματα τόσο για  το ίδιο το κόμμα που υπηρέτησες  με αυταπάρνηση αλλά και για την ίδια την Ελλάδα..

Η Επάρατη νόσος που  χτύπησε την πόρτα της Ζώης σου δεν σε έβαλε κάτω  13 χρονιά την αντιμετώπισες με  καρτερία,  γενναιότητα  με ηρωισμό και αυταπάρνηση  και την τελευταία  περίοδο με  γενναιοδωρία.

Αν και έχεις φύγει από κοντά μας θέλουμε να σου αποδώσουμε όλες εμείς οι γυναίκες και αυτές που σε γνωρίσαμε από κοντά και  όχι μόνο,  τα  εύσημα  για τους  αξιέπαινους  μικρούς  και μεγάλους  άθλους  της καθημερινής ζωής μιας αγωνίστριας που εξέπεμπε  το δικό της  δυναμικό μήνυμα με  θέληση και πείσμα.

Μιας γυναίκας με σθένος  και δύναμη ψυχής που δεν είχε αφήσει την αμφιβολία να την αποδυναμώσει και μιας πολιτικού με τόλμη που δεν είχε αποθαρρυνθεί από όλες τις αντιξοότητες που χτύπησαν την πόρτα της Ζώης της

Στο καλό Φώφη Γεννηματά μας έκανες όλους – όλες να δακρύσουμε και να παλέψουμε και να παραδειγματιστούμε από τις  αξίες τα θέλω σου και τα πιστεύω σου.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks