-
Αρχική > Τοπικά νέα > Πεντάβρυσος :Ποιος γνωστός άγνωστος ρίχνει φόλες και θανατώνει ψυχούλες ( φωτογραφίες)

Πεντάβρυσος :Ποιος γνωστός άγνωστος ρίχνει φόλες και θανατώνει ψυχούλες ( φωτογραφίες)

Βαρύ νέφος θλίψης και απογοήτευσης έχει σκεπάσει τις καρδιές όλων των φιλόζωων της κοινότητας Πενταβρύσου  αλλά και όλων των ευσυνείδητων πολιτών μετά   τα εγκλήματα ζωών  που λαμβάνουν  χώρα σε πολύ  ταχτά  διαστήματα.

Άτυχα θύματα αυτή την  φορά ήταν σκυλάκια  και γατάκια δεσποζόμενα και αδέσποτα ο γνωστός άγνωστος δολοφόνος   ψυχών έριξε και αυτή την φορά που δεν είναι και η πρώτη φόλες στην Πενταβρυσο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να  χαθούν άδικα πολλές ψυχούλες  .

Για  δολοφονία από ασυνείδητους που δεν είναι πρώτη φορά αλλά αρκετές  φορές  κάνουν λόγο κάτοικοι της περιοχής, ενώ συστήνουν να σταματήσουν την  ομαδική εξόντωση ζώων, ενώ έκαναν και καταγγελία στην αστυνομία .

Η φιλοζωία είναι στάση ζωής

Ας μην ξεχνάμε ότι ο πολιτισμός μιας πόλης κρίνεται από το σεβασμό προς τους πολίτες, ιδίως προς όσους ανήκουν σε αδύναμες κοινωνικές ομάδες. Δείκτης όμως του πολιτισμού μιας πόλης είναι και το πώς αντιμετωπίζει και τις άλλες μορφές ζωής.

Ο πολιτισμός μιας πόλης κρίνεται από το σεβασμό προς τους πολίτες, ιδίως προς όσους ανήκουν σε αδύναμες κοινωνικές ομάδες. Δείκτης όμως του πολιτισμού μιας πόλης είναι και το πώς αντιμετωπίζει τις άλλες μορφές ζωής.

Η φιλοζωία είναι στάση ζωής. Δεν γνωρίζει σύνορα και δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένη κοινωνική τάξη. Στην χώρα μας δυστυχώς δεν υπάρχει μακρόχρονη φιλοζωική παράδοση και είναι αναμενόμενο να υπάρχουν πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις για το ίδιο θέμα.

Δώρα Κωτσοπούλου

Top
Enable Notifications OK No thanks