-
Αρχική > Συνταγές > Kασερόπιτα της στιγμής

Kασερόπιτα της στιγμής

Μία τόσο απλή πιτούλα,μετατρέπεται σε
αριστοτέχνημα, αν την πλέξουμε με τον
παρακάτω τρόπο…έναν τρόπο εξαιρετικά
διαδεδομένο στο διαδίκτυο.
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
αλλαντικά τις προτίμησής σας(εγώ χρησιμοποιώ
σαλάμι μπύρας ή καπνιστή γαλοπούλα CRETA FARM)
ποικιλία κίτρινων τυριών (τριμμένα)
πράσινη πιπεριά σε ροδέλες

Εκτέλεση
Ανοίγουμε το φύλλο και το κόβουμε δεξιά και αριστερά από τη μακριά
του πλευρά σε 8 λοξά κομμάτια,όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

 SV106029

Αραδιάζουμε στο κέντρο κομμένα ακατάστατα τα κομμάτια του αλλαντικού
που επιλέξαμε.

SV106031

Σκεπάζουμε με μπόλικα τριμμένα τυριά.

SV106032

Προσθέτουμε και τα κομμάτια της πράσινης πιπεριάς.

SV106033

Ενώνουμε μεταξύ τους,τα πρώτα κομμάτια της κάθε πλευράς,
όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

SV106035

Αρχίζουμε να πλέκουμε δεξιά και αριστερά
με τα υπόλοιπα κομμάτια που μας έχουν μείνει.

SV106036

 SV106037

 SV106038

SV106039


Όταν ολοκληρώσουμε το πλέξιμο,τοποθετούμε την πίτα σε αντικολλητικό ταψί
και την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου
30 λεπτά,μέχρι να ροδίσει καλά η σφολιάτα.

SV106042

Βγάζουμε και σερβίρουμε αμέσως.

SV106053

magyreuontas.blogspot.c

Top
Enable Notifications OK No thanks