-
Αρχική > Απόψεις > Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας  : Η επιλογή σας να ενημερώνεστε από το kastoria365 μας γεμίζει ικανοποίηση  αλλά και μεγάλες  ευθύνες 

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας  : Η επιλογή σας να ενημερώνεστε από το kastoria365 μας γεμίζει ικανοποίηση  αλλά και μεγάλες  ευθύνες 

Το 2020 ήταν μία ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά για όλους μας. Όμως και μία δημιουργική χρονιά για το kastoria365.
Με συνεχή ροή ενημέρωσης, με ρεπορτάζ, αποκλειστικότητες, άρθρα γνώμης, συνεντεύξεις και ειδήσεις από την Καστοριά, την Δυτική Μακεδονία και την υπόλοιπη Ελλάδα. Με πολλά και ποικίλα θέματα από την πολιτική και την κοινωνία έως τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Αυτή την προσπάθεια την έχετε αγκαλιάσει από την αρχή και όσο περνάει ο χρόνος μας δείχνετε όλο και πιο έντονα την εμπιστοσύνη σας.
Η ανοδική πορεία του kastoria365 το επιβεβαιώνει. Η επιλογή σας να ενημερώνεστε από το kastoria365 μας γεμίζει ικανοποίηση, αλλά και ευθύνη να ανταποκρινόμαστε καθημερινά στις αυξημένες απαιτήσεις ενός διαρκώς πολυπληθέστερου κοινού.
Η εγκυρότητα, η αντικειμενικότητα, ο πλουραλισμός και το θάρρος της γνώμης αποτέλεσαν αδιαπραγμάτευτες αρχές από την αφετηρία του εγχειρήματός μας. Ταυτόχρονα αποτελούν πυξίδα μας για την επόμενη χρονιά και για τις πολλές ακόμη που θα ακολουθήσουν.
Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας! Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές! Το 2022 να φέρει υγεία, ευτυχία και επιτυχίες σε όλους!
Η συντακτική ομάδα του KASTORIA 365.GR

 

Top
Enable Notifications OK No thanks