-
Αρχική > Τοπικά νέα > Μαρία Αντωνίου :  Επίσκεψη  στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη ο νέος  Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν. Δ. και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και ο Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης (φωτογραφίες )

Μαρία Αντωνίου :  Επίσκεψη  στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη ο νέος  Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν. Δ. και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και ο Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης (φωτογραφίες )

📍Με πολλή χαρά υποδέχτηκα στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη τον νέο Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Pavlos Marinakis, τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης και τοπικά στελέχη του κόμματος, στο πλαίσιο της πρώτης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Θεσσαλονίκη ο κ. Μαρινάκης μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.
Είδαμε την πορεία των έργων που τρέχουμε ως Κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε και θέσαμε τις προτεραιότητες για την επόμενη μέρα.
✅Μετρό, Flyover, Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά, Λιμάνι, Ανάπλαση ΔΕΘ, Thess INTEC, Νέο Γήπεδο ΠΑΟΚ, Μουσείο Ολοκαυτώματος, Παιδιατρικό Νοσοκομείο, Ογκολογικό Νοσοκομείο, Κάθετοι Άξονες, ΟΑΣΘ και άλλα αναπτυξιακά project βρίσκονται ψηλά στην κυβερνητική μας ατζέντα.
👉Αφουγκραζόμενοι πάντα τις ανάγκες της κοινωνίας και έχοντας στραμμένο το βλέμμα στα μεγάλα έργα, που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, εφαρμόζουμε αντίστοιχες πολιτικές.
Από την καρδιά της Μακεδονίας μας, τη Θεσσαλονίκη στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας και συνεχίζουμε δυνατά και αποτελεσματικά για ένα καλύτερο αύριο.
👏🏻Συγχαίρω θερμά τον κ. Μαρινάκη για την εκλογή του και εύχομαι
καλή επιτυχία

και καλή δύναμη στο έργο του.

Top
Enable Notifications OK No thanks