-
Αρχική > Τοπικά νέα > Μαρία Αντωνίου: Μία ακόμη διάκριση για τον συντοπίτη μου μελισσοκόμο Tzakopoulos Christos, ταξιδεύει την Καστοριά μας στην κορυφή του κόσμου. (φώτο )

Μαρία Αντωνίου: Μία ακόμη διάκριση για τον συντοπίτη μου μελισσοκόμο Tzakopoulos Christos, ταξιδεύει την Καστοριά μας στην κορυφή του κόσμου. (φώτο )

🥇🥇Δύο χρυσά βραβεία, αυτή τη φορά στο διεθνή διαγωνισμό MTA2022, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, προστίθενται στη φαρέτρα των διακρίσεων για την εταιρεία Μελίβελος.
✅Το Ορεινό Μέλι Ανθέων παραμένει στην κορυφή με το χρυσό βραβείο γεύσης & ποιότητας για το 2022, ενώ το Μέλι Δάσους, που συμμετείχε για πρώτη φορά, κατέκτησε κι αυτό το χρυσό.
Η χαρά μου είναι μεγάλη γιατί ο Χρήστος κατάφερε και πάλι με το μέλι που παράγει να ταξιδέψει το προϊόν εκτός συνόρων και να ακουστεί η χώρα μας και δη η Καστοριά στο εξωτερικό.
👉Για την Κυβέρνησή μας αποτελεί στρατηγική επιλογή η στήριξη και ενίσχυση των αγροτικών μας προϊόντων. Η επένδυση στον πρωτογενή τομέα δείχνει τον δρόμο στη νέα γενιά.
Θερμά συγχαρητήρια Χρήστο 👏🏻👏🏻👏🏻
Keep going !!!
Top
Enable Notifications OK No thanks