-
Αρχική > Απόψεις > Μαθήματα συνηγορίας και νέας στρατηγικής της δημοσιογραφίας απο το  Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Θεοδώρα Κωτσοπούλου φωτογραφίες )

Μαθήματα συνηγορίας και νέας στρατηγικής της δημοσιογραφίας απο το  Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Θεοδώρα Κωτσοπούλου φωτογραφίες )

Πραγματοποιήθηκε απο καταξιωμένους καθηγητές του  Αριστοτελείου  Πανεπιστημίου  Θεσσαλονίκης τμήμα δημοσιογραφίας στο κόκκινο κτίριο του ΕΛΚΕ στις 19 και 20 Μαρτίου απο  την ομάδα εργασίας μαθήματα συνηγορίας και νέας στρατηγικής της δημοσιογραφίας.

Η ομάδα εχοντας συναντηθεί  online  συντάθηκε και δια ζώσης  και μετά τις απαιτούμενες γνωριμίες συζητήθηκαν ζητήματα  συνηγορίας και νέας στρατηγικής της δημοσιογραφίας καθώς επίσης και η εξοικείωση των  εργαλείων  αξιολόγησης των διαθέσιμων δεδομένων για την τόνωση της συμμετοχής στις δομές λήψης αποφάσεων αλλά και   εισηγήσεις σε Νομικά ζητήματα Advocacy καθώς και θέματα επικοινωνίας και marketing.
Συζητήθηκε επιπλέον και η δημιουργία  σταθερών  ομάδων  εργασίας οι οποίες  θα δουλέψουν τους επόμενους μήνες τη δική τους δράση συνηγορίας!
Επρόκειτο για μια ενδιαφέρουσα , επίκαιρη και εποικοδομητική συνεργασία  που μας έδωσε  την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε  τις γνώσεις μου στις νέες τάσεις της Δημοσιογραφίας και Μέσων , με την έμφαση στους τρόπους αντιμετώπισης της παραπληροφόρησης, στις ψευδείς ειδήσεις και τις τεχνικές επαλήθευσης, στην κρίση στον χώρο της Επικοινωνίας και στα νέα μοντέλα στους σύγχρονους Δημοσιογραφικούς Οργανισμούς.
Προσωπικά, νιώθω μεγάλη υπερηφάνεια που ήμουν μια από τις δημοσιογράφους που συμμετείχαν στα ενδιαφέροντα αυτά μαθήματα από καταξιωμένους καθηγητές της  δημοσιογραφίας.
Η δύναμη της θέλησης μου επέτρεψε να ξεπεράσω όλα τα εμπόδια, έχοντας πάντα ως κεντρικό στόχο την μάθηση, τη γνώση, τις εμπειρίες και την αγάπη της δημοσιογραφίας.
Τόσο για την ευκαιρία της συμμετοχής όσο και για την ουσία της διδασκαλίας, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αναπληρωτή Καθηγητή δημοσιογραφίας κ. Νικόλαο Παναγιώτου
Top
Enable Notifications OK No thanks