-
Αρχική > Πολιτισμός > Πεντάβρυσο : Πετυχημένη η εκδήλωση για την γιορτή της μάνας στο Πνευματικό Κέντρο- Παποδοπούλειος βιβλιοθήκη  (φωτογραφίες )  

Πεντάβρυσο : Πετυχημένη η εκδήλωση για την γιορτή της μάνας στο Πνευματικό Κέντρο- Παποδοπούλειος βιβλιοθήκη  (φωτογραφίες )  

Στην αφανή Ηρωίδα της μητρότητας έχει καθιερωθεί η δεύτερη Κυριακή του Μάη, ως παγκόσμια ημέρα της γιορτής της
. Είναι ο Φόρος Τιμής και ένδειξης ευγνωμοσύνης ολόκληρης της ανθρωπότητας στο έργο της και την αποστολή της, είναι η αναγνώριση των θυσιών, η επιβεβαίωση της προσφοράς της και το μεγάλο ευχαριστώ που η κοινωνία προσφέρει, στο αγαπημένο και το πιο σεβαστό πλάσμα, την Μάνα.
Μια όμορφη και τρυφερή εκδήλωση για την Γιορτή της μητέρας που φέτος γιορτάζεται την Κυριακή 8 Μαίου διοργάνωσε σήμερα παρουσία πλήθος κόσμου στο Πνευματικό Κέντρο Πενταβρύσου – η  Παπαδοπούλειος Βιβλιοθήκη Πενταβρύσου!
  Αναφορικά με την εκδήλωση περιελάβανε ποικίλες δράσεις όπως ποιήματα παιδιών αλλά και τραγούδια απο τα ιδια τα παιδιά δίνοντας έτσι μια ξεχωριστεί  μουσική νότα στην όμορφη και πετυχημένη αυτή εκδήλωση
Συγχαρητήρια

στο Διοικητικό Συμβούλιο της Παπαδοπουλειου Βιβλιοθήκης Πενταβρυσου για την διοργάνωση εκδήλωσης που πραγματοποίησε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της μητέρας. Στο κατάμεστο πνευματικό κέντρο της Πενταβρυσου με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων παιδιών παρακολουθήσαμε ποιήματα, ευχές, τραγούδια, και χορούς αφιερωμένα για τη μητέρα. Κεντρική ομιλήτρια η ψυχολόγος κα. Τσιολα Κατερίνα όπου παρουσίασε με έντονο περιεχόμενο την πραγματική έννοια της μητρότητας και της μάνας. Για την Κοινότητα Πενταβρυσου ο Πρόεδρος Γεώργιος Σιάτρας

 

Top
Enable Notifications OK No thanks