-
Αρχική > Τοπικά νέα > Καιρός: Η άνοιξη ήρθε για να μείνει – Η πρόγνωση για τη Δευτέρα

Καιρός: Η άνοιξη ήρθε για να μείνει – Η πρόγνωση για τη Δευτέρα

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο, Δευτέρα, σύμφωνα με τις τελευταίες προγνώσεις των μετεωρολόγων, ωστόσο, το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται να αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και να εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), είναι πιθανόν να ξεσπάσουν μεμονωμένες καταιγίδες πιθανώς στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης, της Ηπείρου και της κεντρικής Στερεάς.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες της Δευτέρας, θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς ενώ στα νότια και το ανατολικό Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά από 12 έως 28 με 29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 29 με 30 και στις νησιωτικές περιοχές από 16 έως 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες από νότιες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΕΥΒΟΙΑ
Παρομοίως, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στην Εύβοια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Ο υδράργυρος θα “κινηθεί” από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΕΝΙΚΟΣ

 

Top
Enable Notifications OK No thanks