-
Αρχική > Ελλάδα > Μανιάκοι :  Το φυσικό αέριο ξεκίνησε – Άρχισαν οι εργασίες για την κατασκευή του δικτύου διανομής (φωτογραφίες )

Μανιάκοι :  Το φυσικό αέριο ξεκίνησε – Άρχισαν οι εργασίες για την κατασκευή του δικτύου διανομής (φωτογραφίες )

Ξεκίνησε την παρασκευή  το έργο κατασκευής του δικτύου διανομής για την έλευση του φυσικού αερίου στους Μανιάκους , αρχής γενομένης από το κέντρο της  δημοτικής κοινότητας.

Ειδικότερα, οι πρώτες σκαπτικές εργασίες άρχισαν από την κεντρική οδό φιλίππου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσουν κατά μήκος  της οδού μέχρι και το 4  και εν συνεχεία  θα ενωθούν με τον οικισμό Λυβ.

Να διευκρινιστεί ότι υπάρχει μια μεγάλη αναστάτωση  για τους διερχόμενους οδηγούς διότι κλείσανε και  οι παράλληλοι δρόμοι για την πραγμάτωση των εργασιών όμως χρειάζεται λίγη υπομονή και κατανόηση για την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου ορόσημο για την περιοχή μας .

Πρόκειται για ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο που η , η έλευση του θα προδώσει αισιόδοξες εξελίξεις.

Το έργο, προϋπολογισμού 22,86 εκατομμυρίων ευρώ, αποτελεί πλέον μια πραγματικότητα καθώς στόχος της εταιρείας είναι να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής  άμεσα να  μην πιάσει χειμώνας για να μην υπάρξουν προβλήματα. λόγω του εδάφους της περιοχής μας .

 

Top
Enable Notifications OK No thanks