-
Αρχική > Ελλάδα > Λαμία: 29χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη -Κρεμάστηκε από τους σωλήνες του καλοριφέρ –

Λαμία: 29χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη -Κρεμάστηκε από τους σωλήνες του καλοριφέρ –

Τέλος στη ζωή της έβαλε μια 29χρονη γυναίκα στη Λαμία.

Σύμφωνα με το lamianow.gr, πρόκειται για νεαρή γυναίκα με αλβανική υπηκοότητα, η οποία φέρεται να ήταν νεκρή στο διαμέρισμά της εδώ και μία εβδομάδα.

Μάλιστα, η δυσωδία που υπήρχε από το εσωτερικό του σπιτιού ήταν αυτή που κίνησε την περιέργεια των κατοίκων της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε, μιας και είχε μέρες να δώσει σημεία ζωής.

Όταν η αστυνομία μπήκε στο σπίτι της τη βρήκε απαγχονισμένη με αυτοσχέδιο βρόχο, από ένα σχοινί που είχε δέσει στους σωλήνες του καλοριφέρ.

Οι λόγοι που έβαλε τέλος στη ζωή της η νεαρή γυναίκα παραμένουν άγνωστοι, ενώ έρευνα διενεργεί το Α.Τ. Λαμίας.

Καθηγήτρια φιλόλογος, η 29χρονη είχε βιώσει μεγάλες οικογενειακές τραγωδίες
Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, η νεαρή γυναίκα είχε έρθει στην Ελλάδα με την οικογένειά της σε ηλικία 5 ετών από την Αλβανία, ήταν πτυχιούχος Φιλολογίας και παρέδιδε μαθήματα σε παιδιά. Είχε βιώσει ωστόσο μεγάλες οικογενειακές τραγωδίες.

Πριν από μερικά χρόνια, ξαφνικά έφυγε από το ζωή, από παθολογικά αίτια, ο πατέρας της, ενώ λίγο αργότερα, τον Οκτώβριο του 2020, η μητέρα της βρέθηκε πνιγμένη στο λιμάνι των Ραχών, με επικρατέστερο σενάριο αυτό της αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η νεαρή γυναίκα αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα και οικονομικά προβλήματα.<p>Πηγή: <a target

 

Top
Enable Notifications OK No thanks