-
Αρχική > Διεθνή > Δεν δίστασε λεπτό να ρισκάρει τη ζωή του για να σώσει τον αδερφούλη του! Ένας αληθινός ήρωας

Δεν δίστασε λεπτό να ρισκάρει τη ζωή του για να σώσει τον αδερφούλη του! Ένας αληθινός ήρωας

Πριν από λίγες ημέρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας μια τραγική είδηση που σου σφίγγει το στομάχι και σε γεμίζει θλίψη. Ένας νεαρός, μόλις 18 ετών, έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο προκειμένου να σώσει τον 4χρονο αδερφό του, ο οποίος είχε παρασυρθεί από ισχυρά ρεύματα σε ποτάμι.

Ο Alex Harris δεν δίστασε λεπτό να βουτήξει στο ποτάμι, όταν είδε τον μικρό του αδερφό να παρασύρεται από ισχυρά ρεύματα. Ο 18χρονος ήρωας κατάφερε με πολύ κόπο να αρπάξει τον 4χρονο και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια. Παρά την εξάντληση και το γεγονός ότι είχε καταπιεί πολύ νερό, κατάφερε να κρατήσει και τους δυο τους στην επιφάνεια μέχρι να φτάσει στο σημείο τρομοκρατημένη η μητέρα τους.

Όταν ο Αlex της παρέδωσε το παιδί, βυθίστηκε στο νερό και πνίγηκε. Το πτώμα του ανασύρθηκε την επόμενη μέρα, καθώς τα ρεύματα ήταν τόσο ισχυρά που δεν μπορούσαν να τον βρουν.

«Ο γιος μας είναι ήρωας. Λάτρευε τον αδερφό του και ήταν πολύ δεμένοι. Δεν υπήρχε περίπτωση να τον άφηνε», δήλωσε συντετριμμένος ο πατέρας των αγοριών, ενώ πρόσθεσε ότι παρά τα 14 χρόνια που τους χώριζαν τα δύο αδερφάκια ήταν πολύ αγαπημένα.

Εκτός από του γονείς, τραγική φιγούρα αποτελεί και ο 4χρονος, ο οποίος αδυνατεί να αποδεχτεί τον θάνατο του μεγάλου του αδερφού και πιστεύει ότι θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο σπίτι τους.

Πηγή: today.com

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks