Υλικα:
1 κιλο πατάτες βρασμενες
1 καρότο βρασμένο
1 κρεμμύδι ξερό
2 κρεμμυδάκια φρεσκα
1 πιπεριά
1 σελερυ
1/2 κούπα μουστάρδα
2 κσ λευκό ξυδι
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
μουσταρδα σκονη
μαιντανό
Εκτέλεση:
Βράζετε τις πατάτες και το καροτο περίπου 30 λεπτά.
Μόλις βράσουν και κρυώσουν τα ξεφλουδιζετε και τα κόβετε σε μικρά κομματια.
Κόβετε, τη πιπεριά, το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το σελερυ και τα πρόσθετε στις πατάτες.
Προσθέτετε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά. Βάζετε στο ψυγείο πριν σερβίρετε.
Η Συνταγή είναι από Ειρήνη Σταματέλλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.