-
Αρχική > Διεθνή > Γενναίος 10χρονος Γιορκσάιρ θυσίασε τη ζωή του για να σώσει τον άνθρωπο του ( σκληρό βίντεο )

Γενναίος 10χρονος Γιορκσάιρ θυσίασε τη ζωή του για να σώσει τον άνθρωπο του ( σκληρό βίντεο )

Ο Spike είναι ένα από τα πιστά σκυλιά που μπορείτε να δείτε στη ζωή σας καθώς έσωσε τον αγαπημένο του άνθρωπο από βέβαιο θάνατο. Ο 10χρονος Γιορκσάιρ Τεριέ έχασε τη ζωή του αφού πάλεψε με μια θανατηφόρα κόμπρα για να προστατέψει τον ιδιοκτήτη του!

Η ιδιοκτήτρια του, Louise Grobler, που ζει στη Νότια Αφρική, δεν είδε την κόμπρα να μπαίνει στον κήπο της καθώς ήταν απασχολημένη στο τηλέφωνο! Όταν το φίδι έφτασε τόσο κοντά της, ο γενναίος σκύλος πήδηξε μέσα και το σκότωσε αμέσως αφού το δάγκωσε!

Δυστυχώς, ένας από τους κυνόδοντες πέθανε μετά από το δάγκωμα του φιδιού που τρύπησε το σώμα του σκύλου αφήνοντάς τον νεκρό! Η ιδιοκτήτρια είπε ότι θα ήταν νεκρή αν δεν επενέβαινε ο σκύλος για να τη σώσει!

Για να γίνουν τα πράγματα ακόμα χειρότερα, η Prinses, ο άλλος σκύλος της οικογένειας, δέχθηκε επίσης επίθεση από ένα άλλο φίδι λίγο μετά τον θάνατο του Spike και πέθανε εξαιτίας αυτού!

Η Prinses, την οποία πέταξαν οι πρώην ιδιοκτήτες της, έπρεπε να μείνει με τη Louise μόνο για 2 εβδομάδες, αλλά δεν άφησαν τη σκυλίτσα τους καθώς την αγαπούσαν τόσο πολύ!

Πρόσθεσε ότι έθαψαν τα σκυλιά στον κήπο τους και έκλαψαν τόσο πολύ πάνω τους! Ελπίζουμε να μην ξανασυμβούν τα ίδια ατυχήματα με σκύλους. RIP Spike and Prinses, είστε πραγματικοί ήρωες! Δείτε το βίντεο παρακάτω.

https://petstorytime.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks