-
Αρχική > Τοπικά νέα > Επιμελητηριο : Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η ενημερωτική εκδήλωση για την Δράση επιχορήγησης των επιχειρήσεων γούνας και συναφών ειδών (φωτογραφίες ).

Επιμελητηριο : Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η ενημερωτική εκδήλωση για την Δράση επιχορήγησης των επιχειρήσεων γούνας και συναφών ειδών (φωτογραφίες ).

Ενδιαφέρον και πολύ εποικοδομητική ήταν η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ” επιχορήγησης των επιχειρήσεων γούνας και συναφών ειδών”,. που ‘ελαβε χώρα  χθες το απογευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καστοριάς

Την ειδική αυτή ημερίδα που την παρακολούθησε ενας μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας συνδιοργάνωσαν  η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ/ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ, η ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας και τα Εμποροβιομηχανικά Επιμελητήρια της Περιφέρειας, ενω οι ομιλητές  ανέλυσαν με  τις εμπεριστατωμένες  γνώσεις τους  ολες τις πτυχές των δράσεων  για την  επιχορήγηση των επιχειρήσεων γούνας και συναφών ειδών.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση  απηύθυναν  ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Καστοριας  Μπάμπης Καραταγλίδης και η  Αντιπεριφερειάρχης Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών Δτικής μακεδονίας  . Ευφροσύνη Ντιό,Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και αντιδήμαρχος Καστοριάς Σωκράτης Πέλκας

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks