-
Αρχική > Ελλάδα > Ελάτε, την έπνιξα» Οικιακή βοηθός στραγγάλισε κατάκοιτη ηλικιωμένη

Ελάτε, την έπνιξα» Οικιακή βοηθός στραγγάλισε κατάκοιτη ηλικιωμένη

Φρικτό έγκλημα έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας, όπου μία οικιακή βοηθός φέρεται να στραγγάλισε την κατάκοιτη ηλικιωμένη την οποία φρόντιζε – Κάλεσε η ίδια την αστυνομία

Μια σοκαριστική είδηση μεταδίδουν την τελευταία ώρα τα τοπικά μέσα στη Ρόδο, καθώς μία οικιακή βοηθός φέρεται να στραγγάλισε την ηλικιωμένη γυναίκα που φρόντιζε. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα γράφει η dimokratiki η οικιακή βοηθός, αφού σκότωσε με τα ίδια της τα χέρια την κατάκοιτη γυναίκα, κάλεσε η ίδια τις Αρχές και φέρεται να είπε «ελάτε γιατί την έπνιξα…».

Αμεσα έσπευσαν στο σπίτι αστυνομικοί του οικείου ΑΤ και δυστυχώς βρήκαν νεκρή την κατάκοιτη γυναίκα, ενώ συνέλαβαν την 45χρονη οικιακή βοηθό, η οποία περίμενε τους αστυνομικούς να φτάσουν στο σημείο. Το συμβάν έλαβε χώρα σήμερα Δευτέρα (21/11), νωρίς το πρωί στο σπίτι που διέμενε η κατάκοιτη ηλικιωμένη στις Καλυθιές Ρόδου. Σύμφωνα με την ροδιακή εφημερίδα, η οικιακή βοηθός Φ.Φ. περίπου 45 ετών που φρόντιζε την ηλικιωμένη, η οποία αντιμετώπιζε ψυχολογικά και κινητικά προβλήματα και δεν ήταν αυτοεξυπηρετούμενη.

Η άτυχη γυναίκα Φ.Κ., περίπου 75 ετών, είχε ένα παιδί το οποίο φιλοξενείται σε ίδρυμα. Την υπόθεση χειρίζεται το ΑΤ Αρχαγγέλου με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

https://viralgreece.eu/elate-tin

Top
Enable Notifications OK No thanks