-
Αρχική > Ελλάδα > Αληθινή ιστορία: «Με έκλεψε από τον γάμο και την επόμενη μέρα με γύρισε στον άντρα μου»

Αληθινή ιστορία: «Με έκλεψε από τον γάμο και την επόμενη μέρα με γύρισε στον άντρα μου»

Ακολουθεί η ιστορία της κυρίας Όλγας:

«Εμένα ο έρωτας της ζωής μου, με έκλεψε νύφη από την εκκλησία που παντρευόμουν άλλον και την επόμενη μέρα με γύρισε στον άντρα μου….», είπε η κ. Όλγα μιλώντας στο singleparent.gr

-Για πες τώρα, πώς έγινε αυτό γιατί θα τρελλαθώ. Σε έκλεψε και την άλλη μέρα σε γύρισε;

– Ναι κι όμως! 17 χρονών ερωτεύτηκα τρελλά τον νοικάρη μας, έναν άντρα Θεό, άγαλμα, 2 μέτρα παλικάρι που οι γονείς μου, του νοίκιαζαν το σπίτι απέναντι από το δικό μας. 30 χρονών αυτός, καταλαβαίνεις τί έγινε.

-Τί έγινε;

-Έγινε ότι ήμασταν 6 μήνες μαζί, μου πήρε την παρθενιά, εγώ φυσικά δεν καταλάβαινα τίποτα, δεν με ένοιαζε τίποτα. Φιλούσα το χώμα που πατούσε. Τις στιγμές που πέρασα μαζί του, όσους άντρες κι αν γνώρισα, με κανέναν δεν τις πέρασα ως σήερα. Ο Μπάμπης μου…. (βουρκώνει).

-Και γιατί χωρίσατε; Γιατί απ’ ότι κατάλαβα, δεν είστε μαζί…

-Χωρίσαμε γιατί το έμαθαν οι δικοί μου και λόγω της διαφοράς ηλικίας έγινε Ο χαμός. Έμεινα έγκυος και με ανάγκασαν να το ρίξω. Ο Μπάμπης το ήθελε το παιδί, μου έλεγε να φύγουμε μαζί, εγώ φοβόμουν, πώς θα ζούσαμε; Μετά από λίγο καιρό από την έκτρωση, έφυγε για δουλειά σε ένα νησί και δεν τον ξαναείδα. Πιστεύω τον απείλησε ο πατέρας μου επειδή ήμουν ανήλικη. Μετάνιωσα που δείλιασα.

-Δεν επικοινωνούσατε όταν έφυγε;

-Δεν υπήρχαν κινητά τότε, σπίτι δεν μπορούσε να πάρει τηλέφωνο οπότε στέλναμε γράμματα. Κάποια στιγμή αυτά αραίωσαν. Δεν θα ξεχάσω τη μέρα που κατέβηκα κρυφά στο λιμάνι και τον χαιρέτησα. Ένιωθα πως κάποιος μου ξερίζωνε την ψυχή. Μετά από λίγο καιρό σταματήσαμε να στέλνουμε γράμματα και έχασα τα ίχνη του.

-Ξαναβρεθήκατε;

-Ναι μετά από 5 χρόνια και αφού είχα κάνει κάποιες σχέσεις σύντομες όχι κάτι σπουδαίο, έκανα σχέση με τον άντρα μου και επειδή ήταν καλός άνθρωπος και τα βρίσκαμε, πηγαίναμε για γάμο. Ξαφνικά μια μέρα τον είδα μπροστά μου στο μαγαζί που είχα ανοιξει με τον άντρα μου και πάγωσα, μου έπεσαν οι κούτες κάτω και έσπασαν όλα τα πράγματα. Μετά ήταν θέμα χρόνου να ξανασμίξουμε, αφού όλα αυτά τα χρόνια έκανα έρωτα με τον άντρα μου και σκεφτόμουν μόνο εκείνον. Κάθε βράδυ του έλεγα καληνύχτα από μέσα μου, και ας μην την άκουγε….

-Χώρισες με τον άντρα σου;

-Όχι, είχα και τους δύο ένα διάστημα γιατί ήθελα σιγά σιγά να χωρίσω τον άντρα μου με τρόπο πριν τον γάμο. Όμως ο Μπάμπης είδα ότι συνέχεια μίλαγε με μια άλλη κοπέλα στη γειτονιά και πείσμωσα και του είπα να χωρίσουμε οπότε ξεκίνησα με τον άντρα μου να ετοιμάζουμε τον γάμο. Σκέφτηκα πως θα πιέσω τον εαυτο μου και θα τον ξεχάσω. Αυτός ορκιζόταν πως δεν είχε γίνει τίποτα, πως με αγαπούσε αλλά δεν τον πίστευα, ήμουν σίγουρη ότι κάτι γινόταν μεταξύ τους.

-Τελικά στον γάμο τί έγινε;

-Στον γάμο και ενώ με κράταγε ο πατέρας μου να με παραδώσει, εγώ να περπατάω σαν χαμένη, εμφανίζεται ο Μπάμπης, με τραβάει από το μπράτσο και μπροστά σε όλους μου λέει “Αν δεν έρθεις τώρα, δεν θα με ξαναδεις ποτέ”. Η καρδιά μου κόντευε να σπάσει. Στιγμιαία σκέφτηκα ότι την πρώτη φορά δείλιασα και είχα κάνει λάθος. Αν τώρα δείλιαζα θα έχανα ξανά αλλά αυτή τη φορά οριστικά, τον άντρα που αγαπούσα αληθινά. Έφυγα μαζί του και δεν κοίταξα πίσω.

https://www.enimerotiko.gr/plus/kleftika

 

Top
Enable Notifications OK No thanks