-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ο κ. Τζηκαλάγιας να μπαίνει στην μέση και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα

Ο κ. Τζηκαλάγιας να μπαίνει στην μέση και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα

 ΠΡΙΝ παροτρύνει τους Δήμους της χώρας να προχωρήσουν σε τέτοιας φύσης έργα, θα έπρεπε να είχε φροντίσει να αναβαθμίσει το κεντρικό δίκτυο μεταφοράς ηλεκτρισμού, έτσι ώστε αυτό να στέκεται ικανό να δέχεται τα επιπρόσθετα φορτία που θα παράγουν οι Δήμοι από τις ΑΠΕ τους. Κι αν δεν το έκανε πριν, θα έπρεπε τουλάχιστον να το έκανε ταυτόχρονα.
Παράλληλα! Δεν το έκανε όμως. Οποτε καταλήγουμε σε έναν τραγέλαφο. Οι μεν Δήμοι, από πλευράς τους, να ικανοποιούν το βάρος της ευθύνης που τους αναλογεί, το δε κράτος, από πλευράς του, να μην ικανοποιεί το δικό του.
Το πρόβλημα εδώ σαφέστατα και δεν είναι πρόβλημα μόνον του Άργους Ορεστικού. Είναι πρόβλημα ΚΑΙ του Νεστορίου είναι πρόβλημα ΚΑΙ της Καστοριάς. Δεν θυμώνει μόνον ο κ. Κεπαπτσόγλου. Θυμώνει και ο κ. Γκοσλιόπουλος, θυμώνει και ο κ. Κορεντσίδης. Το θέμα αφορά τους πάντες. Και πολύ κακώς πράττει ο βουλευτής κ. Τζηκαλάγιας να μπαίνει στην μέση και να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Να προσπαθεί να κάνει επίδειξη της βουλευτικής του ‘δύναμης’. Γιατί τι ακριβώς μας λέει ο κ. Τζηκαλάγιας? Λέει πως ναι μεν, υπάρχει ζήτημα με τις γραμμές του ΔΕΔΔΗΕ αλλά… έτσι και περνούσε ο κ. Κεπαπτσόγλου από το πολιτικό του γραφείο… εεεε, όλο και κάποια άκρη θα βρισκόταν…. Εχει μήπως ο κ. Τζηκαλάγιας κάποιον τεχνικό, μηχανολογικό τρόπο να μεγαλώνει τις ανοχές των δικτύων μεταφοράς ενέργειας? Όχι βέβαια. Τότε γιατί το λέει? Μήπως επειδή ο υποτιθέμενος κορεσμός δεν είναι πραγματικός κορεσμός? Μήπως υπάρχουνε καβάντζες που δεν δίνονται στον πάσα ένα? Μήπως η αύξηση της ικανότητας μεταφοράς πρόσθετων φορτίων στο δίκτυο συντελείται δια ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ αποφάσεων? Με βάση τις διατυπώσεις μόνον έτσι βγαίνει νόημα
  ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΚΙΝΤΖΟΓΛΟΥ
Top
Enable Notifications OK No thanks