-
Αρχική > Ελλάδα > η ακράτεια ούρων στις γυναίκες είναι μια επικίνδυνη παθολογία. Ωστόσο, σήμερα αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί εύκολα.

η ακράτεια ούρων στις γυναίκες είναι μια επικίνδυνη παθολογία. Ωστόσο, σήμερα αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί εύκολα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ακράτεια και διαρροή ούρων συμβαίνει σε περίπου 72% των γυναικών άνω των 50 ετών (και σε 37% των γυναικών άνω των 30 ετών). Ο μεγάλος κίνδυνος αυτής της παθολογίας είναι ότι η κατάσταση δε βελτιώνεται από μόνη της: θα υπάρχουν όλο και περισσότερες “διαρροές”. Επομένως, τα σημάδια στα ρούχα και η δυσάρεστη μυρωδιά θα ενταθούν.

Όμως, με τη χρήση σύγχρονων προϊόντων, η θεραπεία αυτής της παθολογίας γίνεται εύκολη. Ματθαίος Μήτζου, ο κορυφαίος ειδικός στον τομέα της ουρολογίας, μιλάει για σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης της ακράτειας ούρων στις γυναίκες.

εικόναΟ Ματθαίος Μήτζου είναι ένας από τους λίγους ειδικούς στον τομέα της ουρολογίας που προσκαλείται τακτικά να μιλήσει σε κορυφαία επιστημονικά ιδρύματα και ιδιωτικές κλινικές στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.

-κ. Ματθαίο, πόσο επικίνδυνη είναι η ακράτεια ούρων για τις γυναίκες;

Η αλήθεια είναι, ότι πολλές γυναίκες δεν γνωρίζουν καν ότι αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα. Και υποτιμούν τις συνέπειές του. Οι περισσότερες ελπίζουν ότι με τον καιρό το πρόβλημα θα εξαφανιστεί. Όμως αυτό δε γίνεται. Η ακράτεια ούρων μπορεί να καταστρέψει τη ζωή μιας γυναίκας: εξαιτίας της ακράτειας και της συνεχούς μυρωδιάς, η γυναίκα αποκτάει κόμπλεξ και χαλάει τη σχέση της με τους άλλους. Υπάρχει λόγος γι αυτό: άτομα που μυρίζουν σαν ούρα δεν γίνονται αποδεκτά από την κοινωνία. Αυτή η μυρωδιά είναι δυσάρεστη για τους ανθρώπους.

Ο κύριος κίνδυνος αυτής της παθολογίας έγκειται στο γεγονός ότι οι παθογόνοι μικροοργανισμοί πολλαπλασιάζονται γρήγορα σε ένα υγρό και ζεστό περιβάλλον, μπαίνουν στον κόλπο και καλύπτουν το βλεννογόνο του.

Συνήθως, μετά από 1-2 μήνες τακτικής ακράτειας ούρων, η γυναίκα παθαίνει δυσβακτηρίωση του κόλπου, η οποία σε 3-4 μήνες εξελίσσεται σε χρόνια κολπίτιδα. Περίπου ένα χρόνο αργότερα, οι γυναίκες με ακράτεια ούρων (που δεν έχουν λάβει κατάλληλα μέτρα) ενδέχεται να αναπτύξουν καλοήθεις όγκους. Επίσης εμφανίζονται πολυάριθμες κύστεις.

Εάν η ακράτεια ούρων δε θεραπεύεται, η ουροδόχος κύστη θα σταματήσει να κρατάει τα ούρα πλήρως και θα πρέπει να καταφύγετε σε καθετηριασμό. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει την εισαγωγή ενός καθετήρα στην ουροδόχο κύστη που συνδέεται με έναν υποδοχέα ούρων προσαρτημένο στο πόδι. Αυτό από μόνο του δημιουργεί μια μεγάλη δυσφορία, από πολλές απόψεις περιορίζει τις δυνατότητες ενός ατόμου και θέτει την υγεία σε κίνδυνο.

Εάν για την ακράτεια ούρων η γυναίκα χρησιμοποιεί μόνο τις σερβιέτες (αν χρησιμοποιεί καν), αυτό σημαίνει ότι ζεί πάνω σε μια βόμβα που είναι έτοιμη να σκάσει. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί οι γυναίκες το κάνουν αυτό. Τώρα υπάρχουν αρκετά αποτελεσματικές μεθόδοι για την ακράτεια ούρων. Σε 2-3 εβδομάδες αυτό το πρόβλημα θα είναι παρελθόν.

– Εννοείτε τις χειρουργικές μεθόδους;

– Φυσικά και όχι. Αντίθετα, δεν συνιστώ καθόλου τις επεμβάσεις. Συμπεριλαμβανομένης της χρήσης λέιζερ και παρόμοιων μεθόδων. Αν και εκτελούνται γρήγορα (γεγονός που διαφημίζουν κλινικές και ειδικοί που διψούν για κέρδη), αυτές οι επεμβάσεις μπορεί να έχουν πολλές αρνητικές συνέπειες για την υγεία των γυναικών, καθώς οδηγούν σε στάση των ούρων στο σώμα, προκαλώντας την ανάπτυξη κύστεων. Το κύριο μειονέκτημα της χειρουργικής επέμβασης είναι ότι, στην πραγματικότητα, εξαλείφει μόνο τις συνέπειες του προβλήματος και όχι τις αιτίες του.

Καθώς η αιτία παραμένει, το πρόβλημα επανεμφανίζεται. Και μάλιστα, πολύ γρήγορα, σε 1-2 χρόνια.

Εάν επιθυμείτε να θεραπεύσετε την ακράτεια ούρων μια και για πάντα, τότε πρέπει να εξαλείψετε την αιτία. Και ο λόγος είναι η διαταραχή της λειτουργίας του παγκρέατος. Λόγω ενδοκρινικών διαταραχών, το σώμα γεμίζει με γλυκόζη και επιβλαβή υπολείμματα γλυκόλυσης (η διαδικασία οξείδωσης της γλυκόζης που πραγματοποιείται από το πάγκρεας). Αυτές οι ουσίες βρίσκονται σε μεγάλες ποσότητες στα ούρα και «καταστρέφουν» το ασβέστιο και το μαγνήσιο που χρειάζονται για την ελαστικότητα των μυών. Ως αποτέλεσμα, οι μύες εξασθενούν και πλέον δε συγκρατούν τα ούρα.

εικόναΗ απώλεια της ελαστικότητας των μυών λόγω απέκκρισης θρεπτικών συστατικών είναι η κύρια αιτία της διαρροής ούρων. Στην αρχή η διαρροή προκαλείται από το βήχα ή το φτέρνισμα, ύστερα γίνεται ένα διαρκές φαινόμενο.

Κατά τη διάρκεια των επεμβάσεων, οι μύες τεντώνονται, όμως η διάσπαση του ασβεστίου και του μαγνησίου συνεχίζεται. Αυτό οδηγεί σε επανεμφάνιση του προβλήματος. Επομένως, στην ιδιωτική μας κλινική δεν συνιστούμε πλέον τη χειρουργική επέμβαση σε περίπτωση ακράτειας ούρων.

Τι συμβουλή θα δίνατε σε γυναίκες που πάσχουν από ακράτεια ούρων;

– Υπάρχει ένα πολύ καλό ευρωπαϊκό προϊόν Uromexil Forte. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για θεραπεία αυτής της πάθησης και δείχνει απίστευτη αποτελεσματικότητα σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις!

Έχει 3 σημαντικές δράσεις. Πρώτα απ ‘όλα, βοηθά στην ομαλοποίηση της λειτουργίας του παγκρέατος. Δεύτερον, βοηθά στον καθαρισμό των υγρών του σώματος από τα υπολείμματα γλυκόζης και γλυκόλυσης. Τρίτον, έχει θετική επίδραση στην αποκατάσταση των τοιχωμάτων και των μυών της ουροδόχου κύστης. Δηλαδή, η δράση του συμπεριλαμβάνει όλα τα απαραίτητα.

Οι διαρροές, ως συνήθως, σταματάνε γρήγορα, με την ολοκλήρωση μιας θεραπείας Uromexil Forte*. Για να σταματήσουν οι διαρροές, να ομαλοποιηθεί η λειτουργία του παγκρέατος και να δυναμόσουν οι μύες της λεκάνης και της ουροδόχου κύστης, συνήθως, αρκεί να ολοκληρώσετε μία θεραπεία. Σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος.

*μόνο για εσωτερική χρήση

Το προϊόν είναι νέο και αποτελεσματικό, αναπτύχθηκε στην Αμερική. Για τη δημιουργία του συνεργάστηκαν οι καλύτεροι επιστήμονες του κόσμου.

– Πωλείται στο φάρμακο με ιατρική συνταγή; Πρέπει να πάω πρώτα σε έναν ειδικό για να αρχίσω να το παίρνω;

– Το καλό είναι ότι το Uromexil Forte δε χρειάζεται συνταγή. Όλοι γνωρίζουν ότι οι γυναίκες (όπως και οι άνδρες) δεν βιάζονται να πάνε σε ειδικούς με ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα. Ντρέπονται και νιώθουν άβολα. Με το Uromexil Forte δε θα χρειαστεί να το κάνετε!

Το Uromexil Forte πωλείται χωρίς ιατρική συνταγή. Αυτό είναι ένα προϊόν που περιέχει κυρίως συστατικά φυσικής προέλευσης:

  1. Εκχύλισμα φρούτων βακκίνιων Αποτρέπει την αύξηση του αριθμού των βακτηρίων και την προσκόλλησή τους στην εσωτερική επιφάνεια της κύστης. Αυξάνει επίσης την αντίσταση του οργανισμού στα παθογόνα.
  2. Εκχύλισμα φρούτου Serenoa (εκχύλισμα Saw palmetto) Αυτό το εκχύλισμα περιέχει ουσίες που παρέχουν πρόληψη ασθενειών του ουρογεννητικού συστήματος. Η δραστική ουσία του εκχυλίσματος Saw Palmetto (β-σιτοστερόλη) είναι σε θέση να καταστέλλει τις φλεγμονώδεις διεργασίες. Ομαλοποιεί τη διαδικασία της ούρησης υποστηρίζοντας την εργασία των νεφρών και του ουροποιητικού συστήματος.
  3. Ψευδάργυρος Το μέταλλο, το οποίο εμπλέκεται σε πολλές πτυχές του κυτταρικού μεταβολισμού, είναι απαραίτητο για την καλή ανοσία και την αναπαραγωγική λειτουργία.

Δεδομένου ότι το προϊόν δεν περιέχει βλαβερές χημικές ουσίες, μπορεί να ληφθεί χωρίς κίνδυνο για την υγεία. Δηλαδή, είναι ιδανικό για μια θεραπεία που γίνεται στο σπίτι*.

*διαβάστε τις οδηγίες χρήσης

Εκτός από την κύρια δράση, το Uromexil Forte φέρνει κάποια πρόσθετα αποτελέσματα:

  • βοηθάει στην εξάλειψη της φλεγμονής
  • βοηθά στην πρόληψη των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος
  • ενεργοποιεί την επιτάχυνση και τη διευκόλυνση της παραγωγής ούρων
  • βοηθά στην αντιμετώπιση της καντιντίασης και της κυστίτιδας
  • ενισχύει την ανοσία του οργανισμού
  • μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος στα πυελικά όργανα
  • παρέχει μεγάλη ποσότητα βιταμινών και μετάλλων στον οργανισμό

– κ. Ματθαίο, πόσο κοστίζει αυτό το προϊόν και πού μπορούμε να το αγοράσουμε;

– Δυστυχώς, δεν πωλείται σε ιδιωτικά φαρμακεία, από όσο γνωρίζω, ο κατασκευαστής, οι δημιουργοί του προϊόντος και οι ιδιωτικές αλυσίδες φαρμακείων δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν για τους όρους της πώλησής του. Δεδομένου ότι το προϊον είναι αποτελεσματικό, όταν ξεκινήσουν οι πωλήσεις του, άλλα προϊόντα για την ομαλοποίηση της ούρησης δε θα πουλιούνται καλά. Ως εκ τούτου, τα ιδιωτικά φαρμακεία πρόσφεραν να βάλουν υψηλές τιμές για το Uromexil Forte. Οι δημιουργοί του προϊόντος το αρνήθηκαν. Ως εκ τούτου, το Uromexil Forte δεν πωλείται σε ιδιωτικά φαρμακεία. Μπορείτε όμως να παραγγείλετε το Uromexil Forte συμπληρώνοντας τη φόρμα κάτω.

Το Uromexil Forte είναι ένα αρκετά ακριβό προϊον. Κανονικά, το κόστος του είναι μεγάλο. Εμείς καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την υποστήριξη ενός φιλανθρωπικού ιδρύματος και να φέρουμε μια μεγάλη παρτίδα, για να έχουν οι γυναίκες μας την ευκαιρία για να ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ το Uromexil Forte 39 

Η προσφορά θα διαρκέσει μόνο εώς τις 22 Ο Ιανουάριος 2023 .

Δηλαδή, πριν από αυτήν την ημερομηνία, πρέπει να κάνετε ένα αίτημα. Το προτείνω σε όλες τις γυναίκες που πάσχουν από ακράτεια ούρων. Μετά από μερικές εβδομάδες θεραπείας με Uromexil Forte ίσος θα ξεχάσετε αυτό το πρόβλημα.

Θα ήθελα να αναφέρω ακόμα μια φορά την αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Στην ιστοσελίδα μας διεξάγουμε μια έρευνα μεταξύ αυτών που έχουν δοκιμάσει το Uromexil Forte . Περισσότερες από 2.000 γυναίκες έχουν λάβει μέρος στην έρευνα. Η μοναδική ερώτηση είναι: “Το Uromexil Forte σας βοήθησε με το πρόβλημα ακράτειας ούρων;”

Αποτελέσματα έρευνας:

  • Ναι, το πρόβλημα έχει λυθεί πλήρως: 96,7% των ερωτηθέντων
  • Με βοήθησε εν μέρει, η κατάσταση βελτιώθηκε αρκετά, αλλά το πρόβλημα παρέμεινε: 2,6% των ερωτηθέντων
  • Δεν με βοήθησε καθόλου: 0,3% των ερωτηθέντων
  • Δε μπορούσαν να απαντήσουν: 0,4% των ερωτηθέντων

Όπως φαίνεται, το Uromexil Forte βοηθά σχεδόν σε όλους!

– κ. Ματθαίο, σας ευχαριστώ πολύ για τη συνέντευξη. Μήπως θέλετε να ευχηθείτε κάτι στους αναγνώστες μας;

– Σας εύχομαι καλή υγεία. Φροντίστε την υγεία σας και μην περιμένετε μέχρι να χειροτερέψει το πρόβλημα. Εξάλλου, είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίσετε την οποιαδήποτε πάθηση στα αρχικά της στάδια. Συμπεριλαμβανομένης της ακράτειας ούρων! Υγεία σε όλους!

 

https://wrhdfhfh.fitoblogs.com/?sid1=ba13a999c196b195e4022f3e2a886467-5906-0121&camp=&user=kuzev#

 

Top
Enable Notifications OK No thanks