-
Αρχική > Αθλητικά > Κύπελλο: Τελικό σκορ με νικη στο ΔΑΚ Άργους Ορεστικού. Πρόκριση της Αστραπής με απίστευτο Σωτηριάδη! (Φωτογραφίες)

Κύπελλο: Τελικό σκορ με νικη στο ΔΑΚ Άργους Ορεστικού. Πρόκριση της Αστραπής με απίστευτο Σωτηριάδη! (Φωτογραφίες)

Παναργειακός – Αστραπή 1-3
Σκόρερ και των τριών γκολ ο Σωτηριάδης με 3 εκπληκτικά σουτ έξω από την περιοχή.
Σε ένα παιχνίδι που η Αστραπή μπήκε με πολύ διάθεση κατάφερε να πάρει τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και έτσι μετά το εκπληκτικό σουτ του Σωτηριαδη η μπάλα καρφώνεται στα αντίπαλα δίχτυα. Η ομαδα μας δεν κατέβασε τον ρυθμό και πιέζοντας έχασε πολλές ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματα κάτι που κατάφερε ξανά ο Σωτηριάδης με τον ίδιο τρόπο, με την ομάδα μας να πάει στα αποδυτήρια με το καθαρό 0-2. Στην επανάληψη η ομάδα του Άργους πίεσε και εκμεταλλευόμενη την χαλάρωση των παιχτών μας μείωσε μέσα από την περιοχή στην πρώτη τελική της. Αυτό δεν επηρέασε την Αστραπή και ανεβάζοντας ξανά τον ρυθμό και χάνοντας πολλές ευκαιρίες κατάφερε να πετύχει και 3ο γκολ ξανά με έναν «κεραυνό» του Σωτηριάδη έξω από την περιοχή σημειώνοντας με εκπληκτικό τρόπο το πρώτο του χατ-τρικ με την φανέλα της Αστράπης.

Θελουμε να δώσουμε

συγχαρητήρια

σε όλους και ευχαριστούμε τον κόσμο μας που με πολυπληθή παρουσία στήριξε την ομάδα μας ξανά.

Αρχική εντεκάδα:(Παπαδόπουλος) Μεϊμαρίδης, Αμανατίδης Θ.🔄, Κράτσιος🔄, Τσακλίδης, Ξανθόπουλος, Μηλιάτης, Αντωνιάδης🔄, Παλαιοδήμος Αν.🔄, Εστιάδης🔄, Σωτηριάδης, Καραμανίδης.
Αναπληρωματικοί: Κλαζίδης, Λαζαριδης🔄, Παλαιοδήμος Κ🔄, Πασιώλης Θ.🔄, Ψωμιάδης🔄, Κουσίδης🔄, Αθανασιάδης.
ΠΑΜΕ ΑΣΜΑ ⚡️

 

Top
Enable Notifications OK No thanks