
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ1 κγ αλεύρι σιταριού100 ml λάδι1 ποτήρι γάλα1 ποτήρι νερό1 αυγό1 κουταλιά της σούπας αλάτι2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη2 συσκευασίες μαγιά 15 γρ το καθέναΟΔΗΓΙΕΣΧτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε καλά. Για να ζυμώσετε τη ζύμη μπορείτε να την ρίξετε στο τραπέζι.Αφού ανέβει η ζύμη χωρίστε την σε 4 ίσα μέρη. Ξετυλίξτε κάθε ένα από αυτά τα κομμάτια και κόψτε τα σε 9 κομμάτια.Βάζουμε μια φέτα ζαμπόν, άλλη μια τυρί μοτσαρέλα και τυλίγουμε το ψωμί. Στη συνέχεια μπορείτε να το βουρτσίσετε με κρόκο αυγού ή ακόμα και γλυκαντικό καφέ και να βάλετε ρίγανη από πάνω. Αφήστε το να σηκωθεί ξανά και μαγειρέψτε στους 200°.Απολαύστε το!!!!
Diva Recipes