Υλικά για μια δόση:
1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει
3/4 κούπας νερό
Λίγο αλάτι
Εκτέλεση:
Σε ενα μπωλ βάζουμε όλα τα υλικά μας και ανακατεύουμε με το σύρμα. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά.
Ζεσταίνουμε λάδι σε ενα τηγάνι βάζουμε κουταλιά κουταλιά (σούπας) και τηγανίζουμε και απο τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.
Συνοδεύουμε με μέλι, μερέντα ή τυρί και αλλαντικά και ό,τι άλλο εσείς θέλετε.
Διαβάστε Επίσης Γιουβέτσι στη γάστρα