-
Αρχική > Απόψεις > Δήμος Καστοριάς : Σημαντικό πακέτο έργων στον πρωτογενή τομέα και έργα οδοποιίας σε δημοτικά διαμερίσματα  (Ρίτσα Ζήση )

Δήμος Καστοριάς : Σημαντικό πακέτο έργων στον πρωτογενή τομέα και έργα οδοποιίας σε δημοτικά διαμερίσματα  (Ρίτσα Ζήση )

Για ένα μεγάλο και σημαντικό πακέτο έργων, για τον πρωτογενή τομέα  αλλά και για  έργα οδοποιίας  που θα κατασκευαστούν σε δημοτικά διαμερίσματα του δήμου  προχώρησε ο δήμος Καστοριας

Έργα τα οποία δημοπραττήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, μετά την ένταξή τους στο πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ και βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης, θα προσδώσουν ένα όραμα δημιουργίας μεσούσης της οικονομικής κρίσης. Επιπλέον, άμεσα, θα υπάρχουν πολλαπλά οφέλη, καθώς θα ενισχύσουν την αναπτυξιακή τροχιά στις δημοτικές περιοχές που κατασκευάζονται.
«Στόχος  της δημοτικής αρχής του Γιαννη Κορεντσίδη  είναι μετά και  την πανδημία που περάσαμε να αλλάξει η εικόνα και της πόλης, αλλά και όλων των περιφερειακών διαμερισμάτων του  δήμου Καστοριάς. Να αναβαθμιστούν οι υποδομές, άλλα και να αναδειχθούν οι συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές.

Επίσης,  στοχεύει  για τον  δήμο  Καστοριας πλήρως εναρμονισμένες υποδομές, για καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους δημότες, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι ποσά  που θα εισρεύσουν στην τοπική μας οικονομία θα έχουν πολλαπλασιαστικά οφέλη, καθώς θα απασχοληθούν  τοπικά συνεργία.

Άρα λοιπόν, θα υπάρξει αύξηση της απασχόλησης ανθρώπινου δυναμικού και αντιμετώπιση της ανεργίας που ταλανίζει εδώ και χρόνια την περιοχή μας  και φυσικά η προσπάθεια του δήμου  Καστοριας  δεν  δε θα σταματήσει εδώ.

 Τα σημαντικά αυτά έργα ανεβάζουν ακόμη πιο ψηλά τον πήχη των εντάξεων  ενώ  έρχονται να απαντήσουν σε χρόνια προβλήματα, αλλά και να ικανοποιήσουν πάγια αιτήματα των δημοτών των αντίστοιχων τοπικών διαμερισμάτων. Παράλληλα, αποτελούν και  μία ολοκληρωμένη προσέγγιση δημιουργίας, αποκατάστασης και ανάδειξης περιοχών, ενώ , συνεισφέρουν στα μέγιστα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας.  

τα εργα που  υλοποιούνται ανακοίνωσε ο δήμος Καστοριας

Δήμος Καστοριάς: Έργα αγροτικής οδοποιίας στις Δ.Ε. Μακεδνών, Βιτσίου και Μεσοποταμίας

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks