-
Αρχική > Πολιτισμός > Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του προοδευτικού συλλόγου κυρίων Καστοριάς (φωτογραφίες )

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του προοδευτικού συλλόγου κυρίων Καστοριάς (φωτογραφίες )

 ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ «ΟΔΗΓΟΣ» ΓΙΑ  ΤΟ 2023

Με νέες προοπτικές προσφοράς και δράσης στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας και με ευχές προς όλα τα μέλη για μια καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και προκοπή, ο Προοδευτικός Σύλλογος κυριών Καστοριάς, έκοψε  χθές το απόγευμα  στη λέσχη αξιωματικών φρουράς παρουσία φορέων του τόπου μας, καθώς και πολλών μελών του συλλόγου, την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του. 

Μήνυμα ευαισθητοποίησης προς όλες τις κατευθύνσεις

Τις ευχές τις έδωσε  για καλή χρονια με υγεία  και  δημιουργία η πρόεδρος του συλλόγου κ  Νίνα Μπουρλή ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο που στηρίζει τις  κοινωνικές τους εκδηλώσεις  που έχουν πάντα φιλανθρωπικό σκοπό

Αξίζει  να αναφερθεί ότι στην διάρκεια τις εκδήλωσης η  ατμόσφαιρα και το κέφι απογειώθηκε με την μουσική του Γιάννη Σταύρουπου ξεσήκωσε τους  παρευρισκόμενους. Χορός, κέφι , χαμόγελα και  διάθεση στο αποκορύφωμα!.

Ξεχωριστεί νότα της εκδήλωσης ήταν το χορευτικο της Αρμονίας  όπου μάγεψε τους παρευρισκόμενους με τις χορευτικές τους φιγούρες .

 

Άξια αναφοράς είναι και τα γευστικά παραδοσιακά εδέσματα που προσέφερε ο σύλλογος, παρασκευασμένα από τις κυρίες του συλλόγου.

Τέλος ο  σύλλογος, πέρα  από την ανάσα ζωής που παρέχει σε δεκάδες συμπολίτες μας με την κοινωνική του δράση, προσφέρει στα μέλη του και δραστηριότητες που έχουν πολιτιστικό χαρακτήρα.

ΡΕΠΟΡΤΑΣ ΔΩΡΑ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΜΠΑΟΥΝΤ

ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΚΟΥ

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks