Υλικά
4 αυγά.
2 κεσεδακια γιαούρτι στραγγιστο.
2 κεσεδακια ζάχαρη.
2 κεσεδακια σπορέλαιο.
10 κεσεδακια αλεύρι.
2 φακελάκια μπεκιν παουντερ .
1 κ.γ.μαχλεπι.
1 κ. γ. Κακουλε.
1 κρόκο αυγού για επάλειψη.
Σουσάμι.
Εκτέλεση.
Έριξα σε μια λεκάνη τη ζάχαρη με το λάδι ανακάτεψα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Στη συνέχεια έριξα τα αυγά, το γιαούρτι, ανακάτεψα ελαφρώς, τέλος τα μπαχαρικά τα μπεκιν και το αλεύρι μέχρι να γίνει ένα μαλακό και εύπλαστο ζυμάρι.
Αφησα τη ζύμη 15 λεπτά να ξεκουραστει επλασα και αλειψα με κρόκο και πασπαλισα με σουσάμι έψησα σε προθερμασμενο φούρνο στους 180 αέρα στο περίπου 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.