-
Αρχική > Τοπικά νέα > Μαρία Αντωνίου Καστοριά: Άνοιξε από χθες 20/02 η πλατφόρμα για τις αιτήσεις,που αφορούν στον Γ’ κύκλο του προγράμματος νέων θέσεων εργασίας

Μαρία Αντωνίου Καστοριά: Άνοιξε από χθες 20/02 η πλατφόρμα για τις αιτήσεις,που αφορούν στον Γ’ κύκλο του προγράμματος νέων θέσεων εργασίας

📌 Καστοριά: Άνοιξε από χθες 20/02 η πλατφόρμα για τις αιτήσεις,που αφορούν στον Γ’ κύκλο του προγράμματος νέων θέσεων εργασίας, με συνολική επιχορήγηση έως 16.794
🔹Ένα πρόγραμμα συνολικού προϋπολογισμού 48εκ€ που συγχρηματοδοτείται απ’ την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση και στοχεύει στην ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού, εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης.
☑️ Απευθύνεται σε επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και στοχεύει στη μείωση της ανεργίας σε περιοχές που επλήγησαν,λόγω της απολιγνιτοποίησης.
🙏 Ευχαριστώ θερμά τον διοικητή της ΔΥΠΑ Σπύρος Πρωτοψάλτης διότι η συνέχιση του προγράμματος, θα αποτελέσει μια ανάσα ανακούφισης για την ακριτική μας περιοχή και θα συμβάλει στην συγκράτηση του πληθυσμού στις εστίες του.
➡️Σύντομα, θα εφαρμοστεί στην Καστοριά ένα πρόγραμμα εξειδικευμένης απασχόλησης 10 εκ €, προκειμένου να καταπολεμηθεί η ανεργία και να στηριχθεί η τοπική οικονομία!
👉Μέλημα της κυβέρνησης του Kyriakos Mitsotakis είναι η εφαρμογή πολιτικών που μειώνουν την ανεργία και δίνουν κίνητρα στους νέους να μείνουν στη χώρα.
Το είπαμε – Το κάναμε
#σταθερά_δίπλα_σας
Top
Enable Notifications OK No thanks