Ένα γλυκό αποκριάτικο από το χωριό μας, λέγεται κλωστός και είναι νηστισιμος !!! Το φύλλο είναι χειροποίητο μισό κιλό καρυδια κοπανισμενα στο γουδί,2 κουταλιές φρυγανιά 1 κουταλιά ζάχαρη και και 1 κουταλάκι κανέλα!! Για το σιρόπι 3 ποτήρια ζάχαρη, 2 και μισό νερό!! 5 λεπτά βράσιμο!! Κρύο το σιρόπι καυτό το γλυκό!!
Το ψήσιμο 45 λεπτά στους 180 βαθμούς!! 6 φύλλα έπλασα !!! Καλές Απόκριες καλή σαρακοστή!!600 γραμμάρια αλεύρι 1 και μισό ποτήρι νερό 1 φλυτζανακι του καφέ λάδι 1 κουταλιά ξύδι, η ζύμη 6 φύλλα η ζύμη να είναι μαλακή το νερό είναι ανάλογα με το αλεύρι, αν είναι σκληρό θέλει ποιο πολύ νερό!https://www.facebook.com/photo/?fbid=1459683741528241&set=pcb.9736851669674338