-
Αρχική > Πολιτισμός > Παρουσιάστηκε στο 5ο δημοτικό σχολείο Καστοριας το βιβλίο του συγγραφέα  Παναγιώτη Δημητρόπουλου, Πρόσεχε τι εύχεσαι (φωτογραφίες )

Παρουσιάστηκε στο 5ο δημοτικό σχολείο Καστοριας το βιβλίο του συγγραφέα  Παναγιώτη Δημητρόπουλου, Πρόσεχε τι εύχεσαι (φωτογραφίες )

Ή παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Δημητρόπουλου, Πρόσεχε τι εύχεσαι πραγματοποιήθηκε χθες το απογευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου δημοτικού σχολείου σε συνεργασία με την ένωση στρατιωτικών ΠΕ . Καστοριάς
Για το βιβλίο μίλησε ο εκπαιδευτικός Γιώργος Τσιαντας  και ο Γιώργος ιατρού, διδάκτωρ ψυχολογίας, ενω  ο συγγραφέας έπαιξε διαδραστικά παιχνίδια με μαθητές και γονείς,!

 

Το χαμόγελο των παιδιών. Αξία ανεκτίμητη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημητρόπουλο Παναγιώτη, για την τιμή που μας έκανε, τον εξαίρετο σύμβουλο ψυχικής υγείας Giorgos Iatrou, το 5ο δημοτικό σχολείο Καστοριάς και ιδιαιτέρως τον εκπαιδευτικό Γιώργο Τσιάντα και το διευθυντή Π. Μπελο, το ξενοδοχείο europa για τη φιλοξενία του συγγραφέα, καθώς και το βιβλιοπωλείο ΑΛΠΑ. Πιοτερο από όλους ευχαριστούμε τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς τους.

Χρηστος Μαρινέλης

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks