-
Αρχική > Πολιτισμός > ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΝΕΟ ΥΛΙΚΟ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ (φωτογραφίες )

ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΝΕΟ ΥΛΙΚΟ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ (φωτογραφίες )

Μετά από πολλούς μήνες συλλογικής προεργασίας και επίπονης προσπάθειας, τελικά εκτυπώθηκε και παραλήφθηκε ο νέος τουριστικός οδηγός του Δήμου Νεστορίου. Ενας από τους δεκατρείς που εξέδωσε, σε συνεργασία με τον κάθε Δήμο και με ευρωπαϊκή επιχορήγηση, η ΠΕΔ.
Πρόκειται για μια πολυτελή και αξιόλογη έκδοση, με πλήθος φωτογραφιών και με κείμενα που αποδίδουν πλήρως το μεγαλείο του φυσικού περιβάλλοντος, την αρχιτεκτονική ιδιαιτερότητα των ορεινών οικισμών, τον πλούτο των διάσπαρτων θρησκευτικών μνημείων, την εξωστρέφεια και ευπροσηγορία των ανθρώπων μας, τα προϊόντα της γης και της κουζίνας μας αλλά και την άρτια υποδομή φιλοξενίας που διαθέτουμε.
Ο οδηγός αυτός, μαζί με τον τουριστικό χάρτη της Δυτ. Μακεδονίας που επίσης εκδόθηκε, συν ένα αρχείο 180 ψηφιακών φωτογραφιών του Γράμμου, τραβηγμένων και στις 4 εποχές του χρόνου, από ειδικευμένους στα φυσικά τοπία επαγγελματίες φωτογράφους, αλλά και την κατάστρωση της νέας τουριστικής ιστοσελίδας που βρίσκεται εν εξελίξει, έρχονται να συμπληρώσουν τα βέλη στην τουριστική μας φαρέτρα.
Μαζί με τον οδηγό των μονοπατιών που εκδώσαμε με χρηματοδότηση του ευρωπαϊκού Προγράμματος Interreg πέρυσι όπως και τον αντίστοιχο λεπτομερή ορειβατικό χάρτη μεγάλης κλίμακας, μας δίνεται πλέον η ευχέρεια να συμμετέχουμε αξιοπρεπώς σε όλες τις εθνικές και διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, να αποστέλλουμε πληροφοριακό υλικό σε γραφεία, συλλόγους και τουριστικούς πράκτορες αλλά και να διανέμουμε υλικό, τόσο από το Κέντρο ενημέρωσης Γράμμου, όσο και από περίπτερα που θα στήνουμε επί τούτου σε όλες μας τις εκδηλώσεις.
Ο Δήμος Νεστορίου κινείται αποφασιστικά στην κατεύθυνση της αξιοποίησης των τουριστικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει στοχεύοντας σε εύθετο χρόνο πολύ σημαντικά κοινωνικά και οικονομικά αποτελέσματα, ικανά να ξαναδώσουν πνοή και ανάταση στον τόπο μας.
Top
Enable Notifications OK No thanks