-
Αρχική > Ελλάδα > Τραγωδία στα Τέμπη: Ανατριχιαστικό! Η Ιφιγένεια είχε αγοράσει λαχείο που είχε ημερομηνία κλήρωσης την 28η Φεβρουαρίου – «Εκείνη τη μέρα “κληρώθηκε” μια θέση στον ουρανό»

Τραγωδία στα Τέμπη: Ανατριχιαστικό! Η Ιφιγένεια είχε αγοράσει λαχείο που είχε ημερομηνία κλήρωσης την 28η Φεβρουαρίου – «Εκείνη τη μέρα “κληρώθηκε” μια θέση στον ουρανό»

Η 23χρονη Ιφιγένεια Μήτσκα ήταν ανάμεσα στα θύματα της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη. Ο Φάνης, ο σύντροφος της πανέμορφης κοπέλας ήταν μαζί της σε αυτό το ταξίδι. Είχαν περάσει μαζί το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και επέστρεφαν στα σπίτια τους. Είχαν κλείσει τα εισιτήριά τους μαζί ηλεκτρονικά και βρίσκονταν στο τρίτο βαγόνι.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης κοπέλας Στέλιος Σούρλας μίλησε στο περιοδικό OK! και την Τασούλα Παπανικολάου: «Από τις πιο δύσκολες στιγμές ήταν αυτή που παρέλαβα από το αστυνομικό τμήμα το τσαντάκι του κοριτσιού. Όταν το άνοιξα, είδα τα κλειδιά της, το πορτοφολάκι της και ένα λαχείο που είχε ημερομηνία κλήρωσης την 28η Φεβρουαρίου 2023. Αυτό που κληρώθηκε όμως για εκείνη τη μοιραία ημέρα ήταν μια θέση στον ουρανό.

Ο σύντροφός της προσπάθησε με όλη τη δύναμή του να τη βοηθήσει. Πάλευε με νύχια και με δόντια να τη βγάλει από την Κόλαση. Δεν μπόρεσε. Το βαγόνι ήταν σε ανηφόρα, η Ιφιγένεια ήταν εγκλωβισμένη και φοβόταν μην της κάνει κακό. Όταν έφτασαν οι διασώστες, το πρώτο πράγμα που τους είπε εκείνος ήταν: “Σας εκλιπαρώ, σώστε την!”».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks