-
Αρχική > Συνεντεύξεις > Καστοριά : Σε τρεις περιπτώσεις εμπλέκεται  για  εκδικητική πορνογραφία  ο νεαρός Καστοριά,  Θεσσαλονίκη, Δράμα

Καστοριά : Σε τρεις περιπτώσεις εμπλέκεται  για  εκδικητική πορνογραφία  ο νεαρός Καστοριά,  Θεσσαλονίκη, Δράμα

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική μας κοινωνία  η είδηση  ενός νεαρού συμπολίτη  μας, η  δημοσιοποίηση  σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με ερωτική  συνεύρεση.

 Και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο ημεδαπός  εμπλέκεται  και κατηγορείται σε τρεις περιπτώσεις για  εκδικητική πορνογραφία  με μια ημεδαπή απο  Καστοριά,  Θεσσαλονίκη και   Δράμα .

Σήμερα για τις εν λόγω  καταγγελίες ο νεαρός πέρασε την πόρτα του  εισαγγελέα και του  ανακριτή  του  επιβλήθηκαν   περιοριστικοί οροι και χρηματική ποινή εγγύηση 8.000 ευρώ,  απαγόρευση της εσόδου απο την χώρα  και εμφάνιση  στο αστυνομικό τμήμα Καστοριας  δυο φορές τον μήνα μέχρι να διεξαχθεί  το δικαστήριο.

Το γνωστό ως revenge porn που τα τελευταία χρόνια έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, είναι μία αξιόποινη πράξη για την οποία υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο, ωστόσο, διώκεται, μόνο αν υποβληθεί μήνυση από την πλευρά του θύματος , στην συγκεκριμένη περίπτωση ο κατηγορούμενος εχει καταγγελίες απο τρεις ημεδαπές.

Δώρα Κωτσοπουλου

Top
Enable Notifications OK No thanks