-
Αρχική > Ελλάδα > Ιωάννινα: Πατέρας ξυλοκόπησε ανηλεώς την 22χρονη έγκυο κόρη του έξω από το σπίτι τους

Ιωάννινα: Πατέρας ξυλοκόπησε ανηλεώς την 22χρονη έγκυο κόρη του έξω από το σπίτι τους

Η 22χρονη μεταφερθηκε  με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Χατζηκώστα», όπου παραμένει για νοσηλεία στην γυναικολογική κλινική του Νοσοκομείου, ευτυχώς δίχως να διατρέχει κίνδυνο η υγεία η δική της ή του μωρού της.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον πατέρα της έπεσε 22χρονη στα Ιωάννινα, η οποία διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 50χρονου άνδρα.

Αντιμέτωπη με μία φρικτή κακοποίηση ήρθε μία 22χρονη από την Αλβανία η οποία είναι έγκυος στον 6ο μήνα κύησης, από τον 50χρονο πατέρα της, έξω από το σπίτι τους, επί της οδού Πούλιου Δράκου, στα Ιωάννινα.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ο δράστης έβρισε την κόρη του και στη συνέχεια άρχισε να την σπρώχνει και να την χτυπά με γροθιές στο κεφάλι και το στήθος.

Ο δράστης μετά τις πράξεις του διέφυγε, ενώ το θύμα χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Χατζηκώστα», όπου παραμένει για νοσηλεία στην γυναικολογική κλινική του Νοσοκομείου, ευτυχώς δίχως να διατρέχει κίνδυνο η υγεία η δική της ή του μωρού της.

Από την Ασφάλεια Ιωαννίνων παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση, σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση σε βάρος του πατέρα της και αναζητείται από την Αστυνομία για να συλληφθεί.

news247.gr

Top
Enable Notifications OK No thanks