-
Αρχική > Τοπικά νέα > Στον Ρ/Σ της Ιεράς Μητροπόλεως μίλησε ο Ιερέας Χριστόδουλος πατέρας του νεαρού από την Κύπρο (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον Ρ/Σ της Ιεράς Μητροπόλεως μίλησε ο Ιερέας Χριστόδουλος πατέρας του νεαρού από την Κύπρο (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως μας ”’Αγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος” και στην πρωινή καθημερινή εκπομπή που επιμελείται ο κ. Ευάγγελος Παπαδόπουλος, μίλησε ο Ιερέας Χριστόδουλος Παπαϊωάννου από την Κύπρο, πατέρας του 23χρονου Κυπριανού, που αναχώρησε για τα επουράνια στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.
Ο πατέρας Χριστόδουλος, για ακόμη μια φορά συγκλόνισε με τα λόγια του, αλλα κυρίως με την στάση που κρατά, τόσο ο ίδιος όσο και όλη του η οικογένεια του, μετά τον τερματισμό της επίγειας ζωής του παιδιού Κυπριανού. Αναφέρθηκε σε πτυχές της ζωής του Κυπριανού, που από πολύ μικρός αγαπούσε τον Θεό και καλλιεργούσε την ζωή του σύμφωνα με το θέλημα του!
Συντάραξε δε όσους άκουγαν, όταν είπε ότι συγχωρεί του πάντες, πιο συγκεκριμένα και μεταξύ άλλων ανέφερε: Δε θέλω να βαρύνω την ψυχή του γιου μου νιώθοντας εκδικητικότητα. Νιώθω πως τον βοηθώ συγχωρώντας αυτούς που έσφαλαν”,
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης παρενέβει και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Καλλίνικος, ο οποίος ξεδίπλωσε τις σκέψεις του, πάνω στα όσα ανέφερε ο πατέρας Χριστόδουλος για το συμβάν με το παιδί του
Ακούστε την συγκλονιστική συνέντευξη του στο ηχητικό βίντεο που ακολουθεί:

facebook sharing button

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks